Uppländska smörrebröd till Kulturnatten

På lördag är det Kulturnatt.
En folkfest för stora och små, för kulturelit och lite lagom kulturella. Och ett ypperligt tillfälle för mingel. Vad passar då bättre än att bjuda på matiga snittar, med lokal touch?

Smörrebröd, som ju ursprungligen kommer fran våra vänner på andra sidan sundet – danskarna, är ett perfekt tilltugg innan ni ger er ut i och botaniserar i kulturnatten.

Kaija tipsar om tre olika smarriga varianter och väljer självklart råvaror från lokala producenter. Godaste brödet till svenska smörrebröd är Triller Mat & Bröd:s populära danska rågbröd.
Ps: Uppländska smörrebröd funkar finfint utan kulturinslag också…

God Kulturnatt!

Recept

Smörrebröd med lax och äggsmör

Smörrebröd med rostbiff, remoulad och pepparrot

Smörrebröd med brie och äppelchutney

 

Bokningsförfrågan

Fyll i formuläret och skicka, så preliminärbokar vi om det är ledigt. Skriv gärna vilket datum du vill ha om du vet det. Vi hör av oss till er så fort vi kan. Du förbinder dig inte till något, detta är bara en förfrågan. Vi hörs/Kaija & Co

 

[contact-form-7 id="4991" title="Kontakta ny"]
Bjud på exotisk Taginegryta

Bjud på exotisk Taginegryta

Tagine är ett toppigt kärl gjort av lera eller keramik där man lagar härliga rätter av lamm, nötkött, kyckling och massor av grönsaker.
Testa vårt recept på en härlig gryta

läs mer