Arrangera fest

Vi fixar din drömfest

Vem vill du fira? Det finns mängder av anledningar att arrangera fest eller mottagning, och festligheter passar bra året om. Hos oss på KAIJA hittar du allt du behöver för en lyckad tillställning.

KAIJA erbjuder en flexibel och vacker festlokal i Uppsala med plats för upp till 60 sittande gäster. Ni har tillgång till hela stället, inklusive vår trädgård, lekplats, bagarstuga, grillplats, stall och orangeri.

Oavsett om ni planerar ett intimt bröllop, en storslagen födelsedagsfest eller en jubileumsmottagning, har vi de perfekta utrymmena för att skapa minnesvärda stunder.

Hos oss får du hela paketet. Vi hjälper till med allt från planering till genomförande, så att du kan slappna av och njuta av festen. Låt KAIJA vara platsen där dina festdrömmar blir verklighet!

Arrangera fest

Vi ordnar den festlokal du behöver

Behöver ni tält, ståbord, en scen, musik eller något annat? Vi löser det åt er! Vi samarbetar med flera olika leverantörer som är proffs inom sina områden för att säkerställa att ni får den festlokal och det ni behöver.

Våra kockar och sommelierer ser till att mat och dryck överträffar era förväntningar.

Närheten till Arlanda och Stockholm gör det enkelt för era gäster att ta sig hit. Vi har en stor parkering för de som kommer med bil.

Vi hjälper gärna till med bokning av hotell och transport, så att ni kan fokusera på att njuta av er tid hos oss. Hos KAIJA blir ert event inte bara minnesvärt, utan också smidigt och problemfritt.

Till bokningen

Därför ska du välja att lägga ditt event hos KAIJA

  • Närheten till Uppsala, Arlanda och Stockholm.
  • Vi har flexibla och anpassningsbara utrymmen för olika typer av evenemang.
  • Vi har modern teknik och alla bekvämligheter.
  • Vi har etablerade samarbeten med flera leverantörer för att kunna säkerställa era behov och ett smidigt genomförande.
  • Gott värdskap är vårt motto!

Vi hjälper dig att arrangera den perfekta festen

Musik

Vi ordnar dj, trubadur, spellista eller band. Vi har ljudsystem för den rätta stämningen både ute och inne.

Mat & dryck

Våra kockar lagar mat i säsong och vi pratar alltid ihop oss med er innan vi sätter menyn. Våra sommelierer tar fram noga utvalda drycker i samklang med era önskemål.

Bar

Vi ordnar en bar utifrån era önskemål om ni vill det. Vi har fullständiga rättigheter på hela området. En välkomstdrink i trädgården är alltid en god idé.

Lokalen

Vi dukar alltid vackert. Har ni ett tema så ser vi till att det passar. Vi älskar att göra fint med blommor och dekorationer. Vill ni ha bordsplacering så ser vi till att rätt namn hamnar på rätt plats.

Aktiviteter

Vår lekplats med boulebanan i centrum ingår alltid när du bokar

Kontakta Kaija

Boka ditt besök hos KAIJA idag

Hör av dig via formuläret så pratar vi vidare om hur vi kan hjälpa er att arrangera ett oförglömligt event.

Boka nu

Vanliga frågor och svar

Här listar vi de vanligaste frågorna vi brukar få. Hittar du inte det du söker eller har du fortfarande funderingar? Du är välkommen att kontakta oss!


Ja! Hos oss finns gott om parkeringsplatser för våra gäster.

Åka bil

Du kör väg 288 mot Östhammar, svänger av vid skylten mot Norrhällby. Efter cirka 400 m ser du skylt: Stallet. Sväng vänster vid skylten in på parkeringsplats. Parkeringen är kostnadsfri och handikapplats finns nära ingången.

KAIJA  ligger cirka 9 km från Uppsala Centrum och cirka 4 km från Gränby centrum. Du kan enkelt ta dig hit med cykel, kollektivtrafik och egen bil.

Adress

Vaksala-Lunda 220.

Cykel

Det finns en cykelbana från Uppsala centrum längs med väg 288. Sväng till höger vid skylten mot Norrhällby, därefter asfalterad landsväg.

Åka kollektivt

Det enklaste sättet att hitta till oss är att åka buss. Närmaste hållplats är Jälla. Här stannar buss nummer 118 och 886, sök bussavgångar via UL (ul.se). Från hållplatsen går du ca 450 m.

Åka bil

Du kör väg 288 mot Östhammar, svänger av vid skylten mot Norrhällby. Efter cirka 400 m ser du skylt: Stallet. Sväng vänster vid skylten in på parkeringsplats. Parkeringen är kostnadsfri och handikapplats finns nära ingången

Stallet

Stallet är huvudbyggnaden på KAIJA där vi tar emot gäster för konferens, middag, fest och aktiviteter. I Stallet kan upp till 60 gäster få plats. Stallet har fått sitt namn efter byggnaden som tidigare låg på platsen och omges av hagar där det ofta går hästar och betar. Inredningen med det mörka plankgolvet, rustika väggar, eldstaden och ockragula takbjälkar skapar harmoni och trivsam innemiljö.

Orangeriet

I anslutning till Stallet finns Orangeriet. Med naturen precis utanför glasväggarna är Orangeriet en perfekt plats för ett styrelsemöte eller en intim middag. I orangeriet finns plats för 12 gäster

Trädgården

Trädgården runt Stallet är designad av Cecilia Pilbäck och är indelad i naturliga ”rum” avskilda av häckar, rabatter, träd och olika nivåer. Över 100 arter finns i trädgården, de flesta ätliga.

Bagarstugan

Bredvid uteplatsen eller terrassen ligger Bagarstugan med sin gedigna bakugn och grästak. Här kan vi möblera till ett grupprum. Bagarstugan är också en perfekt plats för att inleda dagen med tilltugg eller svalkande/värmande dryck.

Grillplatsen

Platsen bjuder in till samling runt lågorna. Här lagar vi mat över sprakande eld året runt. Vi låter gärna våra gäster prova på att grilla tillsammans med våra kockar.

Örtagården och Pergolan

I Örtagården känner du dofterna och smakerna av naturens skafferi. Här vill man andas lite extra och njuta av utsikten över vidderna med hästarna i sina hagar.  Pergolan, är den perfekta platsen för grupparbete eller en fika utomhus.

Lekplatsen

På lekplatsen mitt i trädgården finns plats för aktiviteter och umgänge. Boulebanan med omgivande gräsmatta ringas in av bärbuskar och äppelträd.

Du kan läsa mer om alla våra rum här.