Boka din konferens hos oss

Vi bjuder gärna på fika med hembakt och visar runt hos oss när du är intresserad av en bokning för din konferens, kickoff, after work, kundevent eller sommaravslutning. Så vi får chansen att lära känna varandra för allra bästa upplevelse i Stallet. Hör av er så ser vi till att du får trivas hos oss

Kontakt

Vaksala-Lunda 220, 754 73 Uppsala
Telefon: 0705-60 15 30
E-post: info@kaija.se

Skicka bokningsförfrågan

Berätta gärna om du önskar ett speciellt datum, hur många ni är och vad ni har för önskemål

Hitta hit från Uppsala

Ta väg 288 mot Östhammar och sväng höger mot Norrhällby strax innan Jälla.

Vanliga frågor

Funderar du över något? Tveka inte att höra av dig.

Hur tar man sig till Stallet?
Bil: Åk väg 288 mot Östhammar, sväng höger mot Norrhällby strax innan Jälla. Stallet ligger några hundra meter in till vänster. Vi har avtal med Uppsala Taxi och Högbergs buss. Vi hjälper er att boka transport via dem om vi vill ha det.

Hur många får plats hos Kaija?
Vi får plats med cirka 90 sittande gäster (både ute och inne)

Vad kostar det?
Vi tar en grundkostnad för den unika lokalen (ni har alltid hela Stallet för er själva), personal och driften. Priset varierar alltså beroende på hur många ni är och vad ni vill göra. Kontakta oss för en personlig offert. info@kaija.se

Kan man hyra Stallet för egna evenemang?
Nej, när man är i Stallet ingår Kaijas personal och arrangemang. Dock kan vi anpassa oss efter era önskemål.

Alkohol och bar
Vi har fullständiga rättigheter. Vi har flera duktiga sommelierer och bartendrar som jobbar med oss. Vill ni köpa drinkbiljetter i förväg går det bra.

Aktiviteter
Vi har en modern boulebana i trädgården, arrangerar gärna en tipspromenad, en femkamp eller en quiz. Vår trädgård är något utöver det vanliga och inbjuder till avslappning och lugn. Vi packar gladeligen en kaffekorg!