Bröllopsfest i Uppsala

Fira kärleken i vår magiska miljö

Vi vet att ett bröllop är en av de allra viktigaste dagarna i livet. Allt ska vara perfekt och både brudpar, läkt och vänner ska ha möjligheten att njuta för fullt! Vi hjälper er att arrangera en oförglömlig bröllopsfest i Uppsala.

Vi sitter alltid ner i lugn och ro och planerar allt tillsammans med er. Det är viktigt för oss att vi får lära känna er lite och höra vilka drömmar och önskemål nu har för just er oförglömliga dag.

Vi hjälper er att arrangera en oförglömlig bröllopsfest i Uppsala.

Oavsett om ert drömbröllop är en heldag med hela släkten eller en mer intim middag med de närmaste så ser vi till att det blir perfekt.

Vi har några datum varje år reserverade för bröllop. Boka i god tid!

Bröllopsfest i Uppsala

Hos oss finns alla möjligheter

Ha er vigsel under bar himmel i vår trädgård. Mingla bland blommor och bärbuskar och avnjut middagen i vår festlokal som vi ställer i ordning efter era önskemål. Våra kockar och sommelierer ser till kombinationerna av att mat och dryck blir något att minnas länge.

Vi ordnar tält, ståbord, musik eller anat som ni behöver. Vi samarbetar med flera olika leverantörer som alla är proffs inom sina områden. Vi ordnar den bröllopslokal du vill ha.

Vi tar emot max 60 sittande gäster. Vill ni att vi hjälper till att boka hotellrum och transport så löser vi självklart det.

Till bokningen

Det skulle kännas orättvist att reducera KAIJA till att enbart handla om utomordentlig service, fantastisk mat och en utmärkt plats. Det är allt det, men också mer än så. Platsen, maten och personalen, är delar i en helhet som är svår att överträffa. Vi hade inte kunnat önska oss ett bättre samarbete i samband med vårt bröllop.

– David och Alexandra

Kontakta Kaija

Boka ditt besök hos KAIJA idag

Hör av dig via formuläret så pratar vi vidare om hur vi kan hjälpa er att arrangera ett oförglömligt event.

Boka nu

Vanliga frågor och svar

Här listar vi de vanligaste frågorna vi brukar få. Hittar du inte det du söker eller har du fortfarande funderingar? Du är välkommen att kontakta oss!


Ja! Hos oss finns gott om parkeringsplatser för våra gäster.

Åka bil

Du kör väg 288 mot Östhammar, svänger av vid skylten mot Norrhällby. Efter cirka 400 m ser du skylt: Stallet. Sväng vänster vid skylten in på parkeringsplats. Parkeringen är kostnadsfri och handikapplats finns nära ingången.

KAIJA  ligger cirka 9 km från Uppsala Centrum och cirka 4 km från Gränby centrum. Du kan enkelt ta dig hit med cykel, kollektivtrafik och egen bil.

Adress

Vaksala-Lunda 220.

Cykel

Det finns en cykelbana från Uppsala centrum längs med väg 288. Sväng till höger vid skylten mot Norrhällby, därefter asfalterad landsväg.

Åka kollektivt

Det enklaste sättet att hitta till oss är att åka buss. Närmaste hållplats är Jälla. Här stannar buss nummer 118 och 886, sök bussavgångar via UL (ul.se). Från hållplatsen går du ca 450 m.

Åka bil

Du kör väg 288 mot Östhammar, svänger av vid skylten mot Norrhällby. Efter cirka 400 m ser du skylt: Stallet. Sväng vänster vid skylten in på parkeringsplats. Parkeringen är kostnadsfri och handikapplats finns nära ingången

Stallet

Stallet är huvudbyggnaden på KAIJA där vi tar emot gäster för konferens, middag, fest och aktiviteter. I Stallet kan upp till 60 gäster få plats. Stallet har fått sitt namn efter byggnaden som tidigare låg på platsen och omges av hagar där det ofta går hästar och betar. Inredningen med det mörka plankgolvet, rustika väggar, eldstaden och ockragula takbjälkar skapar harmoni och trivsam innemiljö.

Orangeriet

I anslutning till Stallet finns Orangeriet. Med naturen precis utanför glasväggarna är Orangeriet en perfekt plats för ett styrelsemöte eller en intim middag. I orangeriet finns plats för 12 gäster

Trädgården

Trädgården runt Stallet är designad av Cecilia Pilbäck och är indelad i naturliga ”rum” avskilda av häckar, rabatter, träd och olika nivåer. Över 100 arter finns i trädgården, de flesta ätliga.

Bagarstugan

Bredvid uteplatsen eller terrassen ligger Bagarstugan med sin gedigna bakugn och grästak. Här kan vi möblera till ett grupprum. Bagarstugan är också en perfekt plats för att inleda dagen med tilltugg eller svalkande/värmande dryck.

Grillplatsen

Platsen bjuder in till samling runt lågorna. Här lagar vi mat över sprakande eld året runt. Vi låter gärna våra gäster prova på att grilla tillsammans med våra kockar.

Örtagården och Pergolan

I Örtagården känner du dofterna och smakerna av naturens skafferi. Här vill man andas lite extra och njuta av utsikten över vidderna med hästarna i sina hagar.  Pergolan, är den perfekta platsen för grupparbete eller en fika utomhus.

Lekplatsen

På lekplatsen mitt i trädgården finns plats för aktiviteter och umgänge. Boulebanan med omgivande gräsmatta ringas in av bärbuskar och äppelträd.

Du kan läsa mer om alla våra rum här.