Fest & Event

Vi gör verklighet av dina planer

Är det dags för födelsedag, jubileum, bröllop eller sommarfest? Planerar ni en mässa eller ett event för era kunder? Då är vi här för att hjälpa er!

Hos KAIJA finns alla möjligheter till ett lyckat event. Vi erbjuder en magisk utemiljö perfekt för trädgårdsmingel och våra trevliga lokaler inomhus. Vi hjälper er med arrangemanget från planering till genomförande.

Vi samarbetar med en flera olika leverantörer för att kunna erbjuda allt ni behöver för ett lyckat event eller en fest ni sent ska glömma.

Hos KAIJA finns alla möjligheter att skapa ett oförglömligt event. Vår magiska utemiljö är perfekt för trädgårdsmingel och våra trevliga lokaler inomhus erbjuder en bekväm och elegant miljö för alla typer av tillställningar. Vi tar hand om allt från den första planeringen till det sista genomförandet, så att ni kan slappna av och njuta av tillfället.

Vi löser allt från mat & dryck till underhållning och dekorationer – vi ser till att varje detalj är perfekt, så att ert event blir en upplevelse ni och era gäster sent ska glömma.

Låt oss på KAIJA göra er nästa fest eller event till något extra minnesvärt!

Fest & event

Event

Funderar du på att arrangera ett event?

KAIJA erbjuder en av de mest flexibla och vackra eventlokalerna i Uppsala.

Läs mer om event

Fest

Det finns alltid en anledning att ha fest.

Festligheter passar bra året om och hos oss finns allt du behöver för en lyckad tillställning.

Läs mer om fest

Bröllop

Arrangera en oförglömlig bröllopsfest.

Oavsett om drömbröllopet är en heldag eller en intim middag så ser vi till att det blir perfekt.

Läs mer om bröllop

After work

Boka in en helkväll hos oss.

KAIJAs miljö är perfekt för att samla hela gänget för en kul After Work i Uppsala.

Läs mer om after work

Teambuilding

Kom närmare varandra hos KAIJA.

Spela boule, kör en quiz eller utmana varandra på vår lekplats och avsluta med en middag.

Läs mer om teambuilding

Kontakta Kaija

Boka ditt besök hos KAIJA idag

Hör av dig via formuläret så pratar vi vidare om hur vi kan hjälpa er att arrangera ett oförglömligt event.

Boka nu

Vanliga frågor och svar

Här listar vi de vanligaste frågorna vi brukar få. Hittar du inte det du söker eller har du fortfarande funderingar? Du är välkommen att kontakta oss!


Ja! Hos oss finns gott om parkeringsplatser för våra gäster.

Åka bil

Du kör väg 288 mot Östhammar, svänger av vid skylten mot Norrhällby. Efter cirka 400 m ser du skylt: Stallet. Sväng vänster vid skylten in på parkeringsplats. Parkeringen är kostnadsfri och handikapplats finns nära ingången.

KAIJA  ligger cirka 9 km från Uppsala Centrum och cirka 4 km från Gränby centrum. Du kan enkelt ta dig hit med cykel, kollektivtrafik och egen bil.

Adress

Vaksala-Lunda 220.

Cykel

Det finns en cykelbana från Uppsala centrum längs med väg 288. Sväng till höger vid skylten mot Norrhällby, därefter asfalterad landsväg.

Åka kollektivt

Det enklaste sättet att hitta till oss är att åka buss. Närmaste hållplats är Jälla. Här stannar buss nummer 118 och 886, sök bussavgångar via UL (ul.se). Från hållplatsen går du ca 450 m.

Åka bil

Du kör väg 288 mot Östhammar, svänger av vid skylten mot Norrhällby. Efter cirka 400 m ser du skylt: Stallet. Sväng vänster vid skylten in på parkeringsplats. Parkeringen är kostnadsfri och handikapplats finns nära ingången

Stallet

Stallet är huvudbyggnaden på KAIJA där vi tar emot gäster för konferens, middag, fest och aktiviteter. I Stallet kan upp till 60 gäster få plats. Stallet har fått sitt namn efter byggnaden som tidigare låg på platsen och omges av hagar där det ofta går hästar och betar. Inredningen med det mörka plankgolvet, rustika väggar, eldstaden och ockragula takbjälkar skapar harmoni och trivsam innemiljö.

Orangeriet

I anslutning till Stallet finns Orangeriet. Med naturen precis utanför glasväggarna är Orangeriet en perfekt plats för ett styrelsemöte eller en intim middag. I orangeriet finns plats för 12 gäster

Trädgården

Trädgården runt Stallet är designad av Cecilia Pilbäck och är indelad i naturliga ”rum” avskilda av häckar, rabatter, träd och olika nivåer. Över 100 arter finns i trädgården, de flesta ätliga.

Bagarstugan

Bredvid uteplatsen eller terrassen ligger Bagarstugan med sin gedigna bakugn och grästak. Här kan vi möblera till ett grupprum. Bagarstugan är också en perfekt plats för att inleda dagen med tilltugg eller svalkande/värmande dryck.

Grillplatsen

Platsen bjuder in till samling runt lågorna. Här lagar vi mat över sprakande eld året runt. Vi låter gärna våra gäster prova på att grilla tillsammans med våra kockar.

Örtagården och Pergolan

I Örtagården känner du dofterna och smakerna av naturens skafferi. Här vill man andas lite extra och njuta av utsikten över vidderna med hästarna i sina hagar.  Pergolan, är den perfekta platsen för grupparbete eller en fika utomhus.

Lekplatsen

På lekplatsen mitt i trädgården finns plats för aktiviteter och umgänge. Boulebanan med omgivande gräsmatta ringas in av bärbuskar och äppelträd.

Du kan läsa mer om alla våra rum här.