After Work i Uppsala

Avsluta dagen med företagsfest

Ta med kollegorna och häng tillsammans under avslappnade former hos oss. Att umgås då och då utanför arbetsplatsen stärker gemenskapen och låter er lära känna varandra bättre. Det är en god investering både för företaget och för personerna.

KAIJAs magiska miljö är perfekt för att samla hela gänget för en kul After Work i Uppsala. Hos oss kan du vara både inomhus och ute.

Låt företagsfesten starta med ett mingel, spela boule eller utmana varandra på vår lekplats. Kör en quiz eller en spännande provning och avsluta med en middag.

Boka in en helkväll eller avrunda dagen hos oss.

After work

Hela stället för er själva

Hos KAIJA har ni alltid hela stället helt för er själva utan störningsmoment. Vill ni ha bar och kanske en dj? Det fixar så klart vi!

Vill ni boka transport till och från KAIJA, så kan vi boka det och har ni medarbetare som vill övernatta på hotell så har vi avtal med flera hotell i Uppsala.

Närheten till Uppsala, Arlanda och Stockholm gör det enkelt att samla hela företaget för en minnesvärd After Work i Uppsala.

Till bokningen

Våra rum

MAGISKT NATURSKÖN MILJÖ

Det allra vanligaste återkopplingen från våra gäster är hur de blir hänförda av vår miljö. KAIJA är byggt i olika rum, både inne i Stallet med det vackra orangeriet intill matsalen och trädgården med etager och flera platser att sitta ner på för en kopp kaffe, en kall eller varm dryck och ett gott samtal.

Läs mer om våra rum

Kontakta Kaija

Boka ditt besök hos KAIJA idag

Hör av dig via formuläret så pratar vi vidare om hur vi kan hjälpa er att arrangera ett oförglömligt event.

Boka nu

Vanliga frågor och svar

Här listar vi de vanligaste frågorna vi brukar få. Hittar du inte det du söker eller har du fortfarande funderingar? Du är välkommen att kontakta oss!


Ja! Hos oss finns gott om parkeringsplatser för våra gäster.

Åka bil

Du kör väg 288 mot Östhammar, svänger av vid skylten mot Norrhällby. Efter cirka 400 m ser du skylt: Stallet. Sväng vänster vid skylten in på parkeringsplats. Parkeringen är kostnadsfri och handikapplats finns nära ingången.

KAIJA  ligger cirka 9 km från Uppsala Centrum och cirka 4 km från Gränby centrum. Du kan enkelt ta dig hit med cykel, kollektivtrafik och egen bil.

Adress

Vaksala-Lunda 220.

Cykel

Det finns en cykelbana från Uppsala centrum längs med väg 288. Sväng till höger vid skylten mot Norrhällby, därefter asfalterad landsväg.

Åka kollektivt

Det enklaste sättet att hitta till oss är att åka buss. Närmaste hållplats är Jälla. Här stannar buss nummer 118 och 886, sök bussavgångar via UL (ul.se). Från hållplatsen går du ca 450 m.

Åka bil

Du kör väg 288 mot Östhammar, svänger av vid skylten mot Norrhällby. Efter cirka 400 m ser du skylt: Stallet. Sväng vänster vid skylten in på parkeringsplats. Parkeringen är kostnadsfri och handikapplats finns nära ingången

Stallet

Stallet är huvudbyggnaden på KAIJA där vi tar emot gäster för konferens, middag, fest och aktiviteter. I Stallet kan upp till 60 gäster få plats. Stallet har fått sitt namn efter byggnaden som tidigare låg på platsen och omges av hagar där det ofta går hästar och betar. Inredningen med det mörka plankgolvet, rustika väggar, eldstaden och ockragula takbjälkar skapar harmoni och trivsam innemiljö.

Orangeriet

I anslutning till Stallet finns Orangeriet. Med naturen precis utanför glasväggarna är Orangeriet en perfekt plats för ett styrelsemöte eller en intim middag. I orangeriet finns plats för 12 gäster

Trädgården

Trädgården runt Stallet är designad av Cecilia Pilbäck och är indelad i naturliga ”rum” avskilda av häckar, rabatter, träd och olika nivåer. Över 100 arter finns i trädgården, de flesta ätliga.

Bagarstugan

Bredvid uteplatsen eller terrassen ligger Bagarstugan med sin gedigna bakugn och grästak. Här kan vi möblera till ett grupprum. Bagarstugan är också en perfekt plats för att inleda dagen med tilltugg eller svalkande/värmande dryck.

Grillplatsen

Platsen bjuder in till samling runt lågorna. Här lagar vi mat över sprakande eld året runt. Vi låter gärna våra gäster prova på att grilla tillsammans med våra kockar.

Örtagården och Pergolan

I Örtagården känner du dofterna och smakerna av naturens skafferi. Här vill man andas lite extra och njuta av utsikten över vidderna med hästarna i sina hagar.  Pergolan, är den perfekta platsen för grupparbete eller en fika utomhus.

Lekplatsen

På lekplatsen mitt i trädgården finns plats för aktiviteter och umgänge. Boulebanan med omgivande gräsmatta ringas in av bärbuskar och äppelträd.

Du kan läsa mer om alla våra rum här.