Kaija Carlson på konferensanläggningen Kaija

Kaija gör livet godare!

Hos Kaija får konferensen eller dina möten en helt ny dimension. Målbilden är att alla ska åka hem med stora och små nya konskaper i bagaget.

Kaija Carlson brinner för att mat ska vara så ren som möjligt och lyfter gärna lokala producenter, skapar samarbeten och inspiration för god och ren mat och dryck.

Mat och dryck går som en röd tråd genom Kaijas liv. Hennes älskade farmor växte upp på gästgiveri i Finland. Från att ha tillbringat en stor del av barndomen bland kunderna i sin mamma och pappas matbutik, via engagemanget för utveckling av ICA Kvantum Gränby som drivs av maken Rolf, till företaget Kaija som startade som en galen idé under ett samtal med mentorn Mats Dafnäs och som nu är verklighet.

Kaija är sommelier och utbildad ostexpert, föreläser och utbildar, bland annat på Restaurangakademien i Stockholm. Hon har tidigare drivit restaurang i Öregrund, hon brinner för företagande, är engagerad i Ung Företagsamhet och är en av fem entreprenörer som driver Företagsänglarna, där nya företagare pitchar sina affärsidéer och tävlar om änglarnas gunst.

Hon gillar sport, och fritiden är fylld av aktiviteter, som cykling, golf och skidåkning, hon är delägare i flera spännande unga företag bland annat Swedish Tonic och Optima Planta.