Arrangera event

Bjud in till ditt event hos oss

Funderar du på att arrangera ett event? KAIJA erbjuder en av de mest flexibla och vackra eventlokalerna i Uppsala. Hos oss får du hela paketet. Vi hjälper till med allt från idé till bussresan hem vilket gör planeringen enkel och stressfri för dig.

Oavsett om ni planerar en mindre mässa, vill bjuda in kunder och leverantörer, träffas med nätverket eller arrangera en föreläsning, är ni varmt välkomna till KAIJA.

Vi har den perfekta miljön för alla typer av tillställningar och erbjuder personlig service för att säkerställa att ert event blir precis som ni tänkt er. Låt oss ta hand om detaljerna så att ni kan fokusera på att njuta av dagen.

Arrangera event

Vi ordnar den eventlokal du behöver

Hos oss har ni alltid exklusiv tillgång till hela stället med Trädgården, Lekplatsen, Grillplatsen, Bagarstugan, Stallet och Orangeriet. Ni kan vara både ute och inne. Behöver ni tält, ståbord, en scen, musik eller något annat så löser vi det. Vi samarbetar med flera olika leverantörer som alla är proffs inom sina områden.

Våra kockar och sommelierer ser till att mat och dryck håller vad ni lovar och vi har en stor parkering för era gäster. Vi hjälper gärna till med bokning av hotell eller transport till och från KAIJA.

Till bokningen

Därför ska du välja att lägga ditt event hos KAIJA

  • Närheten till Uppsala, Arlanda och Stockholm.
  • Vi har flexibla och anpassningsbara utrymmen för olika typer av evenemang.
  • Vi har modern teknik och alla bekvämligheter.
  • Vi har etablerade samarbeten med flera leverantörer för att kunna säkerställa era behov och ett smidigt genomförande.
  • Gott värdskap är vårt motto!

Kontakta Kaija

Boka ditt besök hos KAIJA idag

Hör av dig via formuläret så pratar vi vidare om hur vi kan hjälpa er att arrangera ett oförglömligt event.

Boka nu

Vanliga frågor och svar

Här listar vi de vanligaste frågorna vi brukar få. Hittar du inte det du söker eller har du fortfarande funderingar? Du är välkommen att kontakta oss!


Ja! Hos oss finns gott om parkeringsplatser för våra gäster.

Åka bil

Du kör väg 288 mot Östhammar, svänger av vid skylten mot Norrhällby. Efter cirka 400 m ser du skylt: Stallet. Sväng vänster vid skylten in på parkeringsplats. Parkeringen är kostnadsfri och handikapplats finns nära ingången.

KAIJA  ligger cirka 9 km från Uppsala Centrum och cirka 4 km från Gränby centrum. Du kan enkelt ta dig hit med cykel, kollektivtrafik och egen bil.

Adress

Vaksala-Lunda 220.

Cykel

Det finns en cykelbana från Uppsala centrum längs med väg 288. Sväng till höger vid skylten mot Norrhällby, därefter asfalterad landsväg.

Åka kollektivt

Det enklaste sättet att hitta till oss är att åka buss. Närmaste hållplats är Jälla. Här stannar buss nummer 118 och 886, sök bussavgångar via UL (ul.se). Från hållplatsen går du ca 450 m.

Åka bil

Du kör väg 288 mot Östhammar, svänger av vid skylten mot Norrhällby. Efter cirka 400 m ser du skylt: Stallet. Sväng vänster vid skylten in på parkeringsplats. Parkeringen är kostnadsfri och handikapplats finns nära ingången

Stallet

Stallet är huvudbyggnaden på KAIJA där vi tar emot gäster för konferens, middag, fest och aktiviteter. I Stallet kan upp till 60 gäster få plats. Stallet har fått sitt namn efter byggnaden som tidigare låg på platsen och omges av hagar där det ofta går hästar och betar. Inredningen med det mörka plankgolvet, rustika väggar, eldstaden och ockragula takbjälkar skapar harmoni och trivsam innemiljö.

Orangeriet

I anslutning till Stallet finns Orangeriet. Med naturen precis utanför glasväggarna är Orangeriet en perfekt plats för ett styrelsemöte eller en intim middag. I orangeriet finns plats för 12 gäster

Trädgården

Trädgården runt Stallet är designad av Cecilia Pilbäck och är indelad i naturliga ”rum” avskilda av häckar, rabatter, träd och olika nivåer. Över 100 arter finns i trädgården, de flesta ätliga.

Bagarstugan

Bredvid uteplatsen eller terrassen ligger Bagarstugan med sin gedigna bakugn och grästak. Här kan vi möblera till ett grupprum. Bagarstugan är också en perfekt plats för att inleda dagen med tilltugg eller svalkande/värmande dryck.

Grillplatsen

Platsen bjuder in till samling runt lågorna. Här lagar vi mat över sprakande eld året runt. Vi låter gärna våra gäster prova på att grilla tillsammans med våra kockar.

Örtagården och Pergolan

I Örtagården känner du dofterna och smakerna av naturens skafferi. Här vill man andas lite extra och njuta av utsikten över vidderna med hästarna i sina hagar.  Pergolan, är den perfekta platsen för grupparbete eller en fika utomhus.

Lekplatsen

På lekplatsen mitt i trädgården finns plats för aktiviteter och umgänge. Boulebanan med omgivande gräsmatta ringas in av bärbuskar och äppelträd.

Du kan läsa mer om alla våra rum här.