Konferenslokaler i Uppsala

Hos oss finns rum för alla

När ni kommer till KAIJA har ni alltid tillgång till hela stället.

Vår magiska trädgård är uppbyggd i flera olika ”rum” för er som arrangerar fest, möte eller konferens i Uppsala. Där ni kan hänga, fika, äta, mötas och göra olika aktiviteter. Eller ta några minuter till ren reflektion.

Det allra vanligaste återkopplingen från våra gäster är hur de blir hänförda av vår miljö. KAIJA är byggt i olika rum, både inne i Stallet med det vackra orangeriet intill matsalen och trädgården med etager och flera platser att sitta ner på för en kopp kaffe, en kall eller varm dryck och ett gott samtal.

Konferens

Stallet

Här är verksamhetens hjärta, det är här den toppmoderna konferensutrustningen finns och det är här vi lagar mat tillsammans eller inför våra gäster. Här är det högt till det ockragula balkarna i taket och här är det enkelt att umgås, lära och låta oss ta hand om er.

Till bokningen

Värme, Eld, Doft, Smak

Bagarstugan

Vår oas! Här är det mysigt, varmt och gott. Det lilla huset med det grönskande taket är en perfekt plats för att baka tillsammans, avnjuta decembers första glögg eller inleda kvällen med tilltugg och en svalkande dryck.

Här kan vi enkelt möblera om till ett litet grupprum efter behov.

Till bokningen

Blommor, Lugn, Surr

Uteplatsen & Trädgården

Smultron, hallon och massor av andra bär samsas med spännande blommor i olika etager och vrår. Här trivs både människor och de små surrande vännerna som ger naturen den mångfald den behöver för att må precis så där bra som vi gillar.

Till bokningen

Dramatik, Värme, Gemenskap

Grillplatsen

En dramatisk plats med eld, rök och härliga dofter. Inramad av grönska. Här lagar vi mat över sprakande eld året runt. Vi låter gärna våra gäster prova på att baka eller grilla tillsammans med våra kockar. Platsen bjuder in till samling runt lågorna. Mitt i naturen, men bara ett par steg från Orangeriet och Stallet.

Till bokningen

Naturnära, Goda samtal

Orangeriet

I vårt magiska orangeri, med stengolv, lammskinn och glas ut mot trädgården smälter inne och ute ihop. Här kan man vila blicken på naturen – vinter, vår, sommar och höst. En intim vacker plats som bjuder in till goda samtal på ett naturligt vis.

Till bokningen

Natur, Tankar, Mys

Örtagården & Pergolan

Kaijas trädgård har över 100 olika växter, de flesta är ätliga. I örtagården känner du dofterna och smakerna av naturens skafferi. Här kan du passa på att andas lite extra. För här är du mitt i naturen med utsikt över viddarena med hästarna i sina hagar. I pergolan, där vinrankorna ålar sig upp mot himlen, njuter, grupparbetar eller myser våra gäster med fikakorgen som vi packat.

Här tänder vi elden att samlas runt framåt kvällen.

Till bokningen

Utmana, Umgås, Vinn

Boulebanan och lekplatsen

Vi har en finfin fullstor boulbana omringad av härliga bärbuskar med utsikt över ängarna. Utmana chefen och visa var skåpet ska stå! Vi har även flera olika spel och varför inte en tipspromenad innan middagen?

Till bokningen

Naturnära, Frukt, Bär

Äppellunden

Med över 20 olika spännande arter växer vår äppellund, som också innehåller plommon, körsbär och päron omgiven av ängsblommor som får det att klia i blomsterplockarhänderna. Här surras det friskt, både från människor och små kompisar med vingar. Här kan du plocka ditt eget mellanmål på sommaren.

Till bokningen

Kontakta Kaija

Boka ditt besök hos KAIJA idag

Hör av dig via formuläret så pratar vi vidare om hur vi kan hjälpa er att arrangera ett oförglömligt event.

Boka nu

Vanliga frågor och svar

Här listar vi de vanligaste frågorna vi brukar få. Hittar du inte det du söker eller har du fortfarande funderingar? Du är välkommen att kontakta oss!


Ja! Hos oss finns gott om parkeringsplatser för våra gäster.

Åka bil

Du kör väg 288 mot Östhammar, svänger av vid skylten mot Norrhällby. Efter cirka 400 m ser du skylt: Stallet. Sväng vänster vid skylten in på parkeringsplats. Parkeringen är kostnadsfri och handikapplats finns nära ingången.

KAIJA  ligger cirka 9 km från Uppsala Centrum och cirka 4 km från Gränby centrum. Du kan enkelt ta dig hit med cykel, kollektivtrafik och egen bil.

Adress

Vaksala-Lunda 220.

Cykel

Det finns en cykelbana från Uppsala centrum längs med väg 288. Sväng till höger vid skylten mot Norrhällby, därefter asfalterad landsväg.

Åka kollektivt

Det enklaste sättet att hitta till oss är att åka buss. Närmaste hållplats är Jälla. Här stannar buss nummer 118 och 886, sök bussavgångar via UL (ul.se). Från hållplatsen går du ca 450 m.

Åka bil

Du kör väg 288 mot Östhammar, svänger av vid skylten mot Norrhällby. Efter cirka 400 m ser du skylt: Stallet. Sväng vänster vid skylten in på parkeringsplats. Parkeringen är kostnadsfri och handikapplats finns nära ingången