[vc_row][vc_column width="2/3"][vc_column_text]Varje vecka presenterar Kaija en favoritost.
Skogsbacken Ida, opastöriserad ost av vitmögeltyp från Skogsbacken i Fittja Hässle i Örsundsbro
En liten Ida av vitmögelskal. Färgen är lätt gräddvit och doften är mild och lätt nötig.
Smaken är mild med lätt sälta och med gott avslut av krämig varm gräddig smak.
En god ost från vitmögelfamiljen från nära Dig.
Tips: En god mellanrätt, ostdessert.
Gör så här: Tärna osten, skär Trillers danskebröd i små krutonger, häll över lite olivolja och fin god rapsolja, skär ner lite inlagda äppelklyftor i sockerlag
Blanda lätt och smula lite flingsalt, voila supergott!
Ingredienser: Opastöriserad komjölk, mjölksyrakultur, penicillium candidum, löpe salt.
LÄS OCKSÅ: Kaija hälsar på Skogsbackens ost
TIPS: Ta med arbetskamraterna eller vännerna på "Ost och dryck i kombination"[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text css=".vc_custom_1585216299269{margin-top: 0px !important;margin-right: 0px !important;margin-bottom: 20px !important;margin-left: 0px !important;border-top-width: 0px !important;border-right-width: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;border-left-width: 0px !important;padding-top: 15px !important;padding-bottom: 15px !important;padding-left: 15px !important;background-color: #62a160 !important;}"]