Frukost är det bästa julmyset!

Starta så många dagar du kan under hela december på allra bästa vis. Julfrukost kan man äta från advent till trettondagen!

Duka upp med godsaker som smakar jul, samla familjen, eller passa på att njuta själv. Sitt länge om du har möjlighet.

Hos Kaija har alltid Saffranspannkakan en given plats på dagens första mål. Servera den med lättvispad grädde och sylt. Har du lyckan att ha hjortron så är det hur gott som helst!

Griljera en skinka redan till advent så du kan njuta skinkmacka länge. Kanske hinner du med två i år …

Pimpa kaffet, teet eller chokladen. Vispgrädde, kanelstänger och kryddnejlikor ger den perfekta julstämningen. Blanda pepparkakskryddor med kaffet innan du brygger så har du världens godaste och enklaste julkaffe.

Passa på att sno ihop en supernyttig smoothie med julsmaker, kolla in Kaijas recept eller mixa fram egna kombinationer.

Tänd ljus, sätt på stämningsfull musik och lägg lite extra krut på dukningen, kanske är det läge ett ge en liten julklapp i förskott bredvid kaffekoppen till någon du gillar extra mycket?

 

Recept på Kaijas Saffranspannkaka

Recept på Stallets julsmoothie

Välkommen till Kaija i Stallet

Hos oss kan du ha kundevent, konferenser eller möten i en helt unik, avslappnande och inspirerande miljö. Kom och häng hos oss!
Vi har flera olika miljöer både utomhus och inne: stallet, orangeriet, trädgården, pergolan, bagarstugan, grillplatsen med Ofyren och boulebanan.
Du väljer själv hur du vill disponera Stallet.
Stallet invigdes hösten 2019 och här finns den allra mest moderna utrustningen för en grym konferens eller ett lyckat kundmöte!
Hos Kaija har ni alltid hela stället för er själva

Konferens hos Kaija

Dagkonferens från 1 295 kr/person

Välkomna på kickoff, konferens eller kundmöte. Hos Kaija finns inte ”bara” konferens. Här möts du av lugnet och inspirationen infinner sig redan på parkeringen. Här har ni alltid hela stället för er själva. Både inne i Stallet, i Orangeriet, i vår Bagarstuga och ute i Trädgården med grillplatsen, pergolan, lekplatsen och alla de magiska miljöerna under alla årstider. Vi har toppmodern konferensutrustning och möblerar efter era önskemål. I dagkonferensen ingår förmiddagskaffe med smörgås, lunch och kaffe med hembakat. Lägg till dryckespaket, middag/middagsaktivitet, en femkamp eller annan aktivitet. Eller varför inte en spännande provning?

Skicka en bokningsförfrågan