Mat och vin i kombination

Genom att kombinera mat & vin på rätt sätt kan du ta smakupplevelsen till helt nya höjder. Kaija lär dig hur.

På ett enkelt och roligt vis får du grundläggande kunskap om sensorik och grundsmakerna, vilket är basen i allt som har med mat och vin att göra. Vi gör mycket praktisk provning med vin och olika grundsmaker. Kvällen avslutas med att vi äter fyra olika rätter och provar de olika vinerna som har ingått i kursen tillsammans. Kursen är perfekt för dig som är nybörjare i att kombinera mat och dryck men självklart också för dig som har en del kunskap och vill fördjupa dig lite mer, under vägledning av Kaija Carlson, sommelier.

Vi startar med en matig smörgås och kaffe/the. Vi testar fyra olika viner, två vita och två röda tillsammans med en smaktallrik med de olika grundsmakerna .

Efter den teoretiska och praktiska genomgången äter vi fyra mindre rätter som kombineras med vinerna.

Ta med  gruppen eller arbetskamraterna på en helkväll där du garanterat går hem med massor av ny kunskap.

Mejla förfrågan om offert till info@kaija.se

Bokningsförfrågan

Fyll i formuläret och skicka, så preliminärbokar vi om det är ledigt. Skriv gärna vilket datum du vill ha om du vet det. Vi hör av oss till er så fort vi kan. Du förbinder dig inte till något, detta är bara en förfrågan. Vi hörs/Kaija & Co

 

[contact-form-7 id="4991" title="Kontakta ny"]
Bjud på exotisk Taginegryta

Bjud på exotisk Taginegryta

Tagine är ett toppigt kärl gjort av lera eller keramik där man lagar härliga rätter av lamm, nötkött, kyckling och massor av grönsaker.
Testa vårt recept på en härlig gryta

läs mer