Torsdagsosten: Délice de Bourgogne

Här är ditt goda sällskap med trippelkräm, en färksost på pastoriserad komjölk, lagrad bara några veckor. Veckans Torsdagsost heter Délice de Bourgogne och är kompis med Brillat Savarin.

Doften är gräddig, lite champinjondoftande och påminner om landet och doften av ladugård.

Osten är mycket krämig och syrlig men ändå lite fet då ostmassan berikas med grädde två gånger under tillverkningen.

Den här polaren smälter i munnen!

Osten kan du använda som på bilden med lite sällskap av aprikoser eller som en egen dessert med päronmarmelad.

Har du lite bubblor i glaset så blir njutningen fulländad!

Bokningsförfrågan

Fyll i formuläret och skicka, så preliminärbokar vi om det är ledigt. Skriv gärna vilket datum du vill ha om du vet det. Vi hör av oss till er så fort vi kan. Du förbinder dig inte till något, detta är bara en förfrågan. Vi hörs/Kaija & Co

 

[contact-form-7 id="4991" title="Kontakta ny"]
Bjud på exotisk Taginegryta

Bjud på exotisk Taginegryta

Tagine är ett toppigt kärl gjort av lera eller keramik där man lagar härliga rätter av lamm, nötkött, kyckling och massor av grönsaker.
Testa vårt recept på en härlig gryta

läs mer