Torsdagsosten Charles Arnaud Comte

Comte kallas för bergostarnas konung och har en given plats bland saffransbullebak, pepparkakor, glögg och adventspyssel.

Comteosten är en av de absolut godaste hårdostarna, med så många härliga nötiga smaker, låg sälta, tydliga blommighet och smörsmak.

Comte är en opastöriserad pressad hårdost av uppvärmd ostmassa som produceras i Jurabergen, nära Alperna.

Ostarna utvecklas i kalla, fuktiga bergsrum, vänds ofta och saltas med havssalt. Familjen Charles Arnauds ostkällare är ett gammalt försvarsfort, Le fort de Rousses, från 1800 talet. Och kossorna som betar blommor och örter i bergen högt över havet ger osten sin härliga karaktär.

Osten lagras i 12-30 månader och har en gyllenbrun, lätt fuktig skorpa.
Vit Bourgogne eller champagne passar förträffligt till!

Välkommen till Kaija i Stallet

Hos oss kan du ha kundevent, konferenser eller möten i en helt unik, avslappnande och inspirerande miljö. Kom och häng hos oss!
Vi har flera olika miljöer både utomhus och inne: stallet, orangeriet, trädgården, pergolan, bagarstugan, grillplatsen med Ofyren och boulebanan.
Du väljer själv hur du vill disponera Stallet.
Stallet invigdes hösten 2019 och här finns den allra mest moderna utrustningen för en grym konferens eller ett lyckat kundmöte!
Hos Kaija har ni alltid hela stället för er själva

Konferens hos Kaija

Dagkonferens från 1 295 kr/person

Välkomna på kickoff, konferens eller kundmöte. Hos Kaija finns inte ”bara” konferens. Här möts du av lugnet och inspirationen infinner sig redan på parkeringen. Här har ni alltid hela stället för er själva. Både inne i Stallet, i Orangeriet, i vår Bagarstuga och ute i Trädgården med grillplatsen, pergolan, lekplatsen och alla de magiska miljöerna under alla årstider. Vi har toppmodern konferensutrustning och möblerar efter era önskemål. I dagkonferensen ingår förmiddagskaffe med smörgås, lunch och kaffe med hembakat. Lägg till dryckespaket, middag/middagsaktivitet, en femkamp eller annan aktivitet. Eller varför inte en spännande provning?

Skicka en bokningsförfrågan