Tips: Kasta inte Parmesankanterna!

Är du också en av dem som kastar kanten på parmesanosten?
Gör inte det! Det är där smaken sitter. Riv hela rasket direkt, eller spar dina kanter i frysen och använd i en gryta, på dina grönsaker i ugnen eller på pastan. Kör dem i hushållsassistenten, vettja!
Vi gillar ju inte att slänga mat, och det här är ju det gottaste på osten.
Kram/Kaija & Co

Bokningsförfrågan

Fyll i formuläret och skicka, så preliminärbokar vi om det är ledigt. Skriv gärna vilket datum du vill ha om du vet det. Vi hör av oss till er så fort vi kan. Du förbinder dig inte till något, detta är bara en förfrågan. Vi hörs/Kaija & Co

 

    Detta formulär använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig mer om hur dina data bearbetas.

    Bjud på exotisk Taginegryta

    Bjud på exotisk Taginegryta

    Tagine är ett toppigt kärl gjort av lera eller keramik där man lagar härliga rätter av lamm, nötkött, kyckling och massor av grönsaker.
    Testa vårt recept på en härlig gryta

    läs mer