Tid för mustfest!

Vi har testat 16 sorters julmust. Ett fröjdefullt jobb, förstås! Så här tycker Kaijas testpanel.

Apotekarnes julmust: God julsmak med lätt kolsyra, passar stora som små.

Apotekarnes vintermust, stor flaska: Doftar mörk söt sirap. Lätt fylligt och smakrikt. En god allroundmust.

Apotekarnes julmust, sockerfri: Mycket lätt smak, tydlig kolsyra.

Dufvenkrooks julmust enbär: Doftar enbär, ingefära och något parfymerad. Lagom sötma, passar till vuxna tomtar.

Grebbestads julmust: Söt doft av skumbanan och apelsin. Är lätt kolsyrad och smakar lite som godissockerbitar.

Nygårda julmust lagrad 6 mån på ekfat: Här hittar vi nejlika, apelsin och ekfat i doft och smak. En torr, god och lite vuxnare julmust.

Nygårda julmust lagrad 6 mån på romfat. Tydlig doft och smak av romrussin och punchpraliner. God, lite söt, men ger inte känslan av julmust.

Nygårda julmust lagrad 6 mån på cognacsfat: Härlig syrlighet i doften med en ton av cognac som kommer smygande i bakgrunden. Drycken har smaker likt en välgjord fatlagrad äppelmust med en nypa kanel. Torr, god och lite vuxen.

Nygårda 33 cl: Doftar barndomens jular. Ljus fin färg, klassisk mustdoft, aning mocca, apelsin, kaffe. Bra sötma, god läsk, snäll.

Nygårda lagrad julmust, Bourgogne: Doft och smak av mörk choklad, vanilj och kaffe. Perfekt sällskap till julfika.

Nygårda, stor flaska: Doftar pepparkaka. Lagom härlig mousse som fyller munnen.

Nygårda light: Doftar lätt av kaffe. Smakar sötningsmedel som fastnar på tungan. Lätt smak.

Slottskällans julmust: Doftar nejlika och apelsin. Lätt kolsyrad, lätt i smaken och ganska söt.

Train Station Brewery julmust: Trevlig, tydlig doft av julkryddor och vanilj. Doften håller vad den lovar även i smaken. God, balanserad och med ett friskt avslut
av enbär.

Uppsala Brygghus julmust: Doften påminner om öl. När man tar en klunk så förstår man varför då smaken har en riklig maltsmak och tankarna går till vörtlimpa.

Zeunerts julmust: Doftar spritchokladpralin, mörk choklad och malt. God syra, fyllig och söt karamellsmak. Varför inte göra en martini espresso på julmust?

Välkommen till Kaija i Stallet

Hos oss kan du ha kundevent, konferenser eller möten i en helt unik, avslappnande och inspirerande miljö. Kom och häng hos oss!
Vi har flera olika miljöer både utomhus och inne: stallet, orangeriet, trädgården, pergolan, bagarstugan, grillplatsen med Ofyren och boulebanan.
Du väljer själv hur du vill disponera Stallet.
Stallet invigdes hösten 2019 och här finns den allra mest moderna utrustningen för en grym konferens eller ett lyckat kundmöte!
Hos Kaija har ni alltid hela stället för er själva

Konferens hos Kaija

Dagkonferens från 1 295 kr/person

Välkomna på kickoff, konferens eller kundmöte. Hos Kaija finns inte ”bara” konferens. Här möts du av lugnet och inspirationen infinner sig redan på parkeringen. Här har ni alltid hela stället för er själva. Både inne i Stallet, i Orangeriet, i vår Bagarstuga och ute i Trädgården med grillplatsen, pergolan, lekplatsen och alla de magiska miljöerna under alla årstider. Vi har toppmodern konferensutrustning och möblerar efter era önskemål. I dagkonferensen ingår förmiddagskaffe med smörgås, lunch och kaffe med hembakat. Lägg till dryckespaket, middag/middagsaktivitet, en femkamp eller annan aktivitet. Eller varför inte en spännande provning?

Skicka en bokningsförfrågan