Sushiskola med Joakim Lundblad

Sushiskola med Joakim Lundblad

Lär dig laga riktig sushi och gör det med vår inspirerande kock Joakim Lundblad som har det gällande rekordet i Guiness Rekordbok i perfekt sushitillverkning.

Du får lära dig sushitillverkning från grunden. Det här är en spännande kurs där du får kläm på hur man kokar riktigt sushiris, hur ni kombinerar smaker och ni kommer att få öva på hantverket bakom denna vackra och smakrika maten. Ni kommer att få tips på bra val av drycker med och utan alkohol som passar till oika sushi för att få fram den ultimata upplevelsen. Ni kommer att gå hem med en hel massa ny kunskap i bagaget, redo att imponera på vännerna vid nästa middagsbjudning.

Joakim Lundblad började sin kockkarriär på Operakällaren och har jobbat på bland annat Michelinkrogen Lejontornet. Han har varit kökschef på Yasuragi och utvecklade deras japanska matprofil. Han har rekordet i Guiness Rekordbok för perfekt sushitillverkning. Joakim säger själv att det kanske inte syns på utsidan, men på insidan är han mer japansk än svensk. Han undervisar på Restaurangakademien och håller utbildningar, gästföreläsningar och gästspel runt om i Sverige. Han har också suttit med i juryn för Årets Kock och varit juryordförande både på SM och NM i shushi. Han har även författat flera kokböcker. Kanske känner du igenom honom från morgonsändningarna i TV4 …

Information

Datum: 30 januari 2020

Tid: 18.00

Åldersgräns: 18 år

Pris: 1 100 kr/person eller boka biljett för två för 1 800 kr (inkl moms)

Biljett köper du HÄR (extern länk)

Hitta till Stallet: Kaijas utbildningscenter, Stallet, ligger i Vaksala -Lunda, längs väg 288 mot Östhammar och höger mot Norrhällby strax innan Jälla.

Åk Buss: Buss nr 119 går från Uppsala C (läge C) klockan 17.15 och stannar strax utanför Stallet