Sötpotatisvåfflor med feta, keso och pesto

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Våfflor är gott. Jättegott!
Vi tipsar om en heeeelt fantastisk variant, men massor av energo och hur god som helst. Säg hej till sötpotatisvåfflan!

Recept: Ca 12 stycken

600 g sötpotatis (2 normalstora)

4 ägg

1 dl rapsolja

4 dl mandeldryck eller mjöl (3%)

3 dl dinkelmjöl

2 tsk bakpulver
1 tsk salt

 

Toppa med

Keso

Fetaost

Pasto

Ruccola

Balsamico

Hackad rödlök

 

Gör så här

Skala och skär potatisen i bitar och koka i cirka 20 minuter.

Mixa sötpotatisen slät och tillsätt ägg, olja och mjölk. Mixa till en jämn smet.

Grädda vi ett smort våffeljärn

Toppa och njut[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text css=”.vc_custom_1585147473624{margin-top: 0px !important;margin-right: 0px !important;margin-bottom: 20px !important;margin-left: 0px !important;border-top-width: 0px !important;border-right-width: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;border-left-width: 0px !important;padding-top: 15px !important;padding-bottom: 15px !important;padding-left: 15px !important;background-color: #62a160 !important;}”]

Läs mer

[/vc_column_text][lab_blog_posts columns=”1″ hover_layer_icon=”static” blog_query=”size:3|order_by:date|post_type:post|by_id:1412,1436″][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1571639050571{margin-bottom: -20px !important;border-bottom-width: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;background-color: #f7f7f7 !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1571638913308{margin-bottom: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;}”][vc_column_text]

Senaste inläggen

[/vc_column_text][lab_blog_posts columns=”4″ blog_posts_options=”” hover_layer_icon=”static” blog_query=”size:4|order_by:date|post_type:post” css=”.vc_custom_1571638957518{margin-bottom: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}”][/vc_column][/vc_row]