Säg hej till Yoko

Yoko Hosokai så heter vår klippa som ser till att våra gäster får precis den konferens eller det möte de vill ha hos oss.

Yoko började jobba, genom en halkning på det berömda bananskalet, på restaurang i Japan och det var där och då passionen för service fick fäste.

– Det var ett av få jobb man kunde få i Japan som ”utlänning” då. Jag har älskat mat och dryck sedan barnsben, så det passade mig perfekt, förklarar hon.
När hon kom tillbaka till Sverige tog karriären fart via Yasuragi, Svartsjö Slott och som restaurangchef och eventansvarig på Drottningsholms Slottscafé. Hon har också hunnit med en längre tid på Scandic som frukostvärdinna sedan hovmästare, frukost/lunch manager och vidare till restaurangchef på Vasateatern som drivs av Scandic.

Nu är hon hos Kaija i Stallet som drift- och eventansvarig och är den som har kontakt med gästerna innan, under och efter besöken.
– Det bästa med att jobba i Stallet är miljön och närheten till gästerna, att verkligen få ta hand om de i kombo med hög nivå på kvaliteten.
När vår klippa inte tar hand om Kaijas gäster så står svampplockning och att laga mat och baka på agendan. Och att hänga med barnen.
– Att vara mamma är det bästa som finns!

Hör av dig till oss, så bjuder vi på en fika i Stallet och lägger upp just er konferens eller event
info@kaija.se eller 0705-60 15 30

Välkommen till Kaija i Stallet

Hos oss kan du ha kundevent, konferenser eller möten i en helt unik, avslappnande och inspirerande miljö. Kom och häng hos oss!
Vi har flera olika miljöer både utomhus och inne: stallet, orangeriet, trädgården, pergolan, bagarstugan, grillplatsen med Ofyren och boulebanan.
Du väljer själv hur du vill disponera Stallet.
Stallet invigdes hösten 2019 och här finns den allra mest moderna utrustningen för en grym konferens eller ett lyckat kundmöte!
Hos Kaija har ni alltid hela stället för er själva

Konferens hos Kaija

Dagkonferens från 1 295 kr/person

Välkomna på kickoff, konferens eller kundmöte. Hos Kaija finns inte ”bara” konferens. Här möts du av lugnet och inspirationen infinner sig redan på parkeringen. Här har ni alltid hela stället för er själva. Både inne i Stallet, i Orangeriet, i vår Bagarstuga och ute i Trädgården med grillplatsen, pergolan, lekplatsen och alla de magiska miljöerna under alla årstider. Vi har toppmodern konferensutrustning och möblerar efter era önskemål. I dagkonferensen ingår förmiddagskaffe med smörgås, lunch och kaffe med hembakat. Lägg till dryckespaket, middag/middagsaktivitet, en femkamp eller annan aktivitet. Eller varför inte en spännande provning?

Skicka en bokningsförfrågan