[vc_row][vc_column width="2/3"][vc_column_text]
Vill du lära dig mer om ost och hur du kombinerar ost på bästa sätt? Det är inte alltid som rött vin är bästa valet. Hur kan olika tillbehör bli en smakbrygga till drycken? På den här kursen får du veta massor om osttillverkning, de olika ostfamiljerna men också om hur du kombinerar ost och tillbehör på bästa sätt till olika drycker. En del teori och givetvis mycket praktisk provning av goda ostar och dryck, under ledning av Kaija Carlson, sommelier och fromager.
Vi inleder med en välkomnande varm soppa med hembakt bröd och provar sedan tillsammans sex olika ostar från de olika ostfamiljerna tillsammans med noga utvalda drycker. Vi avslutar kvällen med en ostdessert.
Perfekt för 8-25 personer. Mejla info@kaija.se för offert och anpassning för just din grupp
LÄS MER: Vanliga frågor om event och utbildningar hos Kaija
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text css=".vc_custom_1583318443751{margin-top: 0px !important;margin-right: 0px !important;margin-bottom: 20px !important;margin-left: 0px !important;border-top-width: 0px !important;border-right-width: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;border-left-width: 0px !important;padding-top: 15px !important;padding-bottom: 15px !important;padding-left: 15px !important;background-color: #62a160 !important;}"]