Goda små tilltugg med örter och oliver som du toppar med lax.
Gör så här:
Bunke 1: Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke.
Bunke 2: Rör ihop ägg och keso till en slät smet och tillsätt sedan olja.
Rör ihop alla ingredienser tillsammans.
Bred ut smeten i en långpanna med bakplåtspapper i botten och tryck sedan ner oliver eller fetaost, tomater eller kapris.
Strö över dina favoritkryddor.
Stoppa in långpannan i ugnen, grädda i 200 grader ca 20 min.
Toppa med kallrökt lax, en klick hovmästarsås eller en klick crème fraîche och en dillvippa.
Ingredienser
6 portioner
1 dl färskriven svecia eller västerbottenost
½ dl kokosmjöl
1 dl durramjöl
2 msk pofiber
2 msk fiberhusk
3 tsk bakpulver
½ tsk salt
2 äggvitor
3 ägg
250 g keso
2 msk olivolja
20 st kärnfria oliver eller 100 g fetaost, eller 20 st cocktailkapris eller 15 pärltomater
salvia
timjan eller basilika