Olivbröd med lax

Goda små tilltugg med örter och oliver som du toppar med lax.
Gör så här:  Bunke 1: Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke. Bunke 2: Rör ihop ägg och keso till en slät smet och tillsätt sedan olja. Rör ihop alla ingredienser tillsammans. Bred ut smeten i en långpanna med bakplåtspapper i botten och tryck sedan ner oliver eller fetaost, tomater eller kapris. Strö över dina favoritkryddor. Stoppa in långpannan i ugnen, grädda i 200 grader ca 20 min. Toppa med kallrökt lax, en klick hovmästarsås eller en klick crème fraîche och en dillvippa.   Ingredienser 6 portioner 1 dl färskriven svecia eller västerbottenost ½ dl kokosmjöl 1 dl durramjöl 2 msk pofiber 2 msk fiberhusk 3 tsk bakpulver ½ tsk salt 2 äggvitor 3 ägg 250 g keso 2 msk olivolja 20 st kärnfria oliver eller 100 g fetaost, eller 20 st cocktailkapris eller 15 pärltomater salvia timjan eller basilika