Olivbröd med lax

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Goda små tilltugg med örter och oliver som du toppar med lax.

Gör så här: 

Bunke 1: Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke.

Bunke 2: Rör ihop ägg och keso till en slät smet och tillsätt sedan olja.

Rör ihop alla ingredienser tillsammans.

Bred ut smeten i en långpanna med bakplåtspapper i botten och tryck sedan ner oliver eller fetaost, tomater eller kapris.

Strö över dina favoritkryddor.

Stoppa in långpannan i ugnen, grädda i 200 grader ca 20 min.

Toppa med kallrökt lax, en klick hovmästarsås eller en klick crème fraîche och en dillvippa.

 

Ingredienser

6 portioner

1 dl färskriven svecia eller västerbottenost

½ dl kokosmjöl

1 dl durramjöl

2 msk pofiber

2 msk fiberhusk

3 tsk bakpulver

½ tsk salt

2 äggvitor

3 ägg

250 g keso

2 msk olivolja

20 st kärnfria oliver eller 100 g fetaost, eller 20 st cocktailkapris eller 15 pärltomater

salvia

timjan eller basilika[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][lab_blog_posts columns=”1″ hover_layer_icon=”static” blog_query=”size:3|order_by:date|post_type:post|categories:29″][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1571639050571{margin-bottom: -20px !important;border-bottom-width: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;background-color: #f7f7f7 !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1571638913308{margin-bottom: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;}”][vc_column_text]

Senaste inläggen

[/vc_column_text][lab_blog_posts columns=”4″ blog_posts_options=”” hover_layer_icon=”static” blog_query=”size:4|order_by:date|post_type:post” css=”.vc_custom_1571638957518{margin-bottom: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}”][/vc_column][/vc_row]