Olivbröd med lax

Goda små tilltugg med örter och oliver som du toppar med lax.

Gör så här: 

Bunke 1: Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke.

Bunke 2: Rör ihop ägg och keso till en slät smet och tillsätt sedan olja.

Rör ihop alla ingredienser tillsammans.

Bred ut smeten i en långpanna med bakplåtspapper i botten och tryck sedan ner oliver eller fetaost, tomater eller kapris.

Strö över dina favoritkryddor.

Stoppa in långpannan i ugnen, grädda i 200 grader ca 20 min.

Toppa med kallrökt lax, en klick hovmästarsås eller en klick crème fraîche och en dillvippa.

 

Ingredienser

6 portioner

1 dl färskriven svecia eller västerbottenost

½ dl kokosmjöl

1 dl durramjöl

2 msk pofiber

2 msk fiberhusk

3 tsk bakpulver

½ tsk salt

2 äggvitor

3 ägg

250 g keso

2 msk olivolja

20 st kärnfria oliver eller 100 g fetaost, eller 20 st cocktailkapris eller 15 pärltomater

salvia

timjan eller basilika

Bokningsförfrågan

Fyll i formuläret och skicka, så preliminärbokar vi om det är ledigt. Skriv gärna vilket datum du vill ha om du vet det. Vi hör av oss till er så fort vi kan. Du förbinder dig inte till något, detta är bara en förfrågan. Vi hörs/Kaija & Co

 

    Detta formulär använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig mer om hur dina data bearbetas.

    Bjud på exotisk Taginegryta

    Bjud på exotisk Taginegryta

    Tagine är ett toppigt kärl gjort av lera eller keramik där man lagar härliga rätter av lamm, nötkött, kyckling och massor av grönsaker.
    Testa vårt recept på en härlig gryta

    läs mer