Modernt julbord med små munsbitar

Tänk så mycket trevligare, fräschare och smartare det är att servera julbordet eller glöggminglet upplagt i småportioner

Låt årets jul bli den där du går all in med smarta upplägg i formar, småportioner och lagom bitar.

Fördelarna med att servera maten i munsbitar är många. Det ser trevligt ut och du får all anledning att hitta på nya kreativa sätt att duka och lägga upp maten. Du kan också ta fram lagom mycket och fylla på när det behövs. Ingen mat behöver stå framme längre än nödvändigt. Du får betydligt mindre kladd och svinnet minskar.

♥ Gör Janssons frestelse, morotslåda, puddingar och liknande i småformar.

♥ Satsa på plockmat som till exempel en laxbit på kavring.

♥ Lägg ett par bitar sill på en bit hårt bröd.

♥ Lägg rödbetssallad i snyggaste snapsglasen och piffa med ett par köttbullar.

♥ Trä mat på spett eller plockpinnar.

♥ Skär osten i stavar eller bitar.

♥ Lägg röror i skedar, småglas eller i udda kaffekoppar.

 

Bokningsförfrågan

Fyll i formuläret och skicka, så preliminärbokar vi om det är ledigt. Skriv gärna vilket datum du vill ha om du vet det. Vi hör av oss till er så fort vi kan. Du förbinder dig inte till något, detta är bara en förfrågan. Vi hörs/Kaija & Co

 

[contact-form-7 id="4991" title="Kontakta ny"]