Modernt julbord med små munsbitar

Tänk så mycket trevligare, fräschare och smartare det är att servera julbordet eller glöggminglet upplagt i småportioner

Låt årets jul bli den där du går all in med smarta upplägg i formar, småportioner och lagom bitar.

Fördelarna med att servera maten i munsbitar är många. Det ser trevligt ut och du får all anledning att hitta på nya kreativa sätt att duka och lägga upp maten. Du kan också ta fram lagom mycket och fylla på när det behövs. Ingen mat behöver stå framme längre än nödvändigt. Du får betydligt mindre kladd och svinnet minskar.

♥ Gör Janssons frestelse, morotslåda, puddingar och liknande i småformar.

♥ Satsa på plockmat som till exempel en laxbit på kavring.

♥ Lägg ett par bitar sill på en bit hårt bröd.

♥ Lägg rödbetssallad i snyggaste snapsglasen och piffa med ett par köttbullar.

♥ Trä mat på spett eller plockpinnar.

♥ Skär osten i stavar eller bitar.

♥ Lägg röror i skedar, småglas eller i udda kaffekoppar.

 

Välkommen till Kaija i Stallet

Hos oss kan du ha kundevent, konferenser eller möten i en helt unik, avslappnande och inspirerande miljö. Kom och häng hos oss!
Vi har flera olika miljöer både utomhus och inne: stallet, orangeriet, trädgården, pergolan, bagarstugan, grillplatsen med Ofyren och boulebanan.
Du väljer själv hur du vill disponera Stallet.
Stallet invigdes hösten 2019 och här finns den allra mest moderna utrustningen för en grym konferens eller ett lyckat kundmöte!
Hos Kaija har ni alltid hela stället för er själva

Konferens hos Kaija

Dagkonferens från 1 295 kr/person

Välkomna på kickoff, konferens eller kundmöte. Hos Kaija finns inte ”bara” konferens. Här möts du av lugnet och inspirationen infinner sig redan på parkeringen. Här har ni alltid hela stället för er själva. Både inne i Stallet, i Orangeriet, i vår Bagarstuga och ute i Trädgården med grillplatsen, pergolan, lekplatsen och alla de magiska miljöerna under alla årstider. Vi har toppmodern konferensutrustning och möblerar efter era önskemål. I dagkonferensen ingår förmiddagskaffe med smörgås, lunch och kaffe med hembakat. Lägg till dryckespaket, middag/middagsaktivitet, en femkamp eller annan aktivitet. Eller varför inte en spännande provning?

Skicka en bokningsförfrågan