Krönika

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Vem som helst kan inte veva igång ett Kaija

Jag minns inte exakt när, men jag minns var. Jag stötte ihop med Kaija Carlson i en hotellbar i stan, vi kramades och utbytte hej och hur-har-du-det-nuförtiden. Så, som man gör.

Sedan tittade hon upp (hon är inte superlång, och jag hade klackar) spände ögonen i mig och sa: Jag har något nytt på gång, och jag vill jobba med dig!
Inga krusiduller, inget smicker, inget inlindande. Bara rätt upp och ner. Precis som Kaija är. Pang på. Tjong i medaljongen!

Tajmingen kunde inte ha varit bättre, men det visste ju inte hon.

Det blev inte mer sagt än så där i minglet, men senare i bilen, ensam i mörkret på E4 söderut så kände jag pirret. Kaija hade något nytt på gång. Och jag kanske skulle få vara med.

Och så blev det. Och herregud så roligt vi har! Jag har fått lära känna Lena och Lindha och om jag får säga det själv så är vi ett jävla järngäng. Superfyran, liksom.

Det är Kaijas dröm och jag har inte en susning om vart energin kommer ifrån. Det är cykelvasalopp, träningspass, möten, styrelseuppdrag, mingel, resor, event, gästföreläsningar, en tripp till landet och familjemiddagar. Och nu har hon styrt upp en helt ny verksamhet på en helt ny plats, som hon byggt från grunden. (nåja, nån byggjobbare och maken Rolf har väl hjälp till lite.)

Jag blev trött av att bara skriva alla de där sakerna. Typ.

Nu är det på riktigt. Hemsidan finns. Lajkarna på Facebook blir fler varje dag. Flera event är spikade och öppna för hugade biljettbokare. Företagseventen rullar in.

Ett par gånger i veckan hör Kaija av sig och inleder med ”Sanna! Jag har en helt crazy idé …” Och sen kommer de – idéerna som aldrig är galna utan ofta helt genialiska, rakt upp och ner bara. Pang på. Tjong i medaljongen.

Och det pirrar fortfarande i magen när jag rullar hem i mörkret efter en dag med gänget i fantastiska Stallet. Jag är så sjukt glad att jag får vara med.

Nu kör vi//Susanna[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text css=”.vc_custom_1566546682895{margin-top: 0px !important;margin-right: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;margin-left: 0px !important;border-top-width: 0px !important;border-right-width: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;border-left-width: 0px !important;padding-top: 15px !important;padding-bottom: 15px !important;padding-left: 15px !important;background-color: #62a160 !important;}”]

Redaktör Susanna Lans

[/vc_column_text][vc_single_image image=”312″ img_size=”full” css=”.vc_custom_1567496753036{margin-bottom: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}”][/vc_column][/vc_row]

Bokningsförfrågan

Fyll i formuläret och skicka, så preliminärbokar vi om det är ledigt. Skriv gärna vilket datum du vill ha om du vet det. Vi hör av oss till er så fort vi kan. Du förbinder dig inte till något, detta är bara en förfrågan. Vi hörs/Kaija & Co

 

[contact-form-7 id="4991" title="Kontakta ny"]