Kickoff för företag

Samlas för en inspirerande dag

Planerar ni en kickoff för ert företag och letar efter teambuilding i Uppsala? Varmt välkomna till oss.

Vi har många olika aktiviteter när företaget vill ha en lyckad kickoff, när ni vill jobba med teambuilding och kanske skapa en nytändning. Ni kan utmana varandra på vår lekplats i trädgården.

Hos KAIJA har ni alltid hela stället helt för er själva utan störningsmoment.

Kickoff för företag

Vi anpassar er kickoff för just ert företag

Börja dagen med en härlig frukost eller lunch tillsammans. Om vädret tillåter dukar vi ute. Att dela upp gänget i mindre grupper och cirkulera på olika stationer är populärt bland våra gäster. Varför inte en provsmakning vid grillen, pizzabakning i bagarstugan, en omgång boule eller en vinprovning? Möjligheterna är många och vi anpassar er kickoff för just ert företag.

Avrunda med middag tillsammans. Våra kockar skapar olika spännande menyer för varje säsong och våra sommelierer tar fram utvalda dryckespaket som passar perfekt till maten.

Vi hjälper till att boka hotell i Uppsala och taxi eller buss om ni behöver det.

Kickoff för företag

Provningar

Det finns så många goda och spännande smaker att lära känna.

Många av våra gäster passar på att boka en vinprovning eller ostprovning när de har konferens, kickoff, eller något annat event hos oss.

Läs mer om provningar

Mat & Dryck

Vi utvecklar ständigt nya och spännande menyer.

Då flyttar våra kockar ut till matsalen, grillen eller bagarstugan och lagar maten bland gästerna.

Läs mer om matlagningsevent

Kontakta Kaija

Boka ditt besök hos KAIJA idag

Hör av dig via formuläret så pratar vi vidare om hur vi kan hjälpa er att arrangera ett oförglömligt event.

Boka nu

Vanliga frågor och svar

Här listar vi de vanligaste frågorna vi brukar få. Hittar du inte det du söker eller har du fortfarande funderingar? Du är välkommen att kontakta oss!


Ja! Hos oss finns gott om parkeringsplatser för våra gäster.

Åka bil

Du kör väg 288 mot Östhammar, svänger av vid skylten mot Norrhällby. Efter cirka 400 m ser du skylt: Stallet. Sväng vänster vid skylten in på parkeringsplats. Parkeringen är kostnadsfri och handikapplats finns nära ingången.

KAIJA  ligger cirka 9 km från Uppsala Centrum och cirka 4 km från Gränby centrum. Du kan enkelt ta dig hit med cykel, kollektivtrafik och egen bil.

Adress

Vaksala-Lunda 220.

Cykel

Det finns en cykelbana från Uppsala centrum längs med väg 288. Sväng till höger vid skylten mot Norrhällby, därefter asfalterad landsväg.

Åka kollektivt

Det enklaste sättet att hitta till oss är att åka buss. Närmaste hållplats är Jälla. Här stannar buss nummer 118 och 886, sök bussavgångar via UL (ul.se). Från hållplatsen går du ca 450 m.

Åka bil

Du kör väg 288 mot Östhammar, svänger av vid skylten mot Norrhällby. Efter cirka 400 m ser du skylt: Stallet. Sväng vänster vid skylten in på parkeringsplats. Parkeringen är kostnadsfri och handikapplats finns nära ingången

Stallet

Stallet är huvudbyggnaden på KAIJA där vi tar emot gäster för konferens, middag, fest och aktiviteter. I Stallet kan upp till 60 gäster få plats. Stallet har fått sitt namn efter byggnaden som tidigare låg på platsen och omges av hagar där det ofta går hästar och betar. Inredningen med det mörka plankgolvet, rustika väggar, eldstaden och ockragula takbjälkar skapar harmoni och trivsam innemiljö.

Orangeriet

I anslutning till Stallet finns Orangeriet. Med naturen precis utanför glasväggarna är Orangeriet en perfekt plats för ett styrelsemöte eller en intim middag. I orangeriet finns plats för 12 gäster

Trädgården

Trädgården runt Stallet är designad av Cecilia Pilbäck och är indelad i naturliga ”rum” avskilda av häckar, rabatter, träd och olika nivåer. Över 100 arter finns i trädgården, de flesta ätliga.

Bagarstugan

Bredvid uteplatsen eller terrassen ligger Bagarstugan med sin gedigna bakugn och grästak. Här kan vi möblera till ett grupprum. Bagarstugan är också en perfekt plats för att inleda dagen med tilltugg eller svalkande/värmande dryck.

Grillplatsen

Platsen bjuder in till samling runt lågorna. Här lagar vi mat över sprakande eld året runt. Vi låter gärna våra gäster prova på att grilla tillsammans med våra kockar.

Örtagården och Pergolan

I Örtagården känner du dofterna och smakerna av naturens skafferi. Här vill man andas lite extra och njuta av utsikten över vidderna med hästarna i sina hagar.  Pergolan, är den perfekta platsen för grupparbete eller en fika utomhus.

Lekplatsen

På lekplatsen mitt i trädgården finns plats för aktiviteter och umgänge. Boulebanan med omgivande gräsmatta ringas in av bärbuskar och äppelträd.

Du kan läsa mer om alla våra rum här.