62 kokböcker från 2019

Det finns hur mycket inspiration som helst när det kommer till mat och dryck. Men en riktig bok, som man kan bläddra i, är en alldeles speciell känsla. Under 2019 kom det en mängd böcker för den mat- och dryckintresserade. Vi presenterar 62 stycken.   New york for foodisar, årets kokböcker hos Kaija New York för foodisar Av: Martin Gelin Natur och Kultur Läs mer (extern länk)    ciderrevolution, årets kokbäcker 2019  Ciderrevolution! Av: Mikael Nypelius och Karl Sjöström Natur och Kultur Läs mer (extern länk)    Det nordiska skafferiet, årets kokböcker 2019 Det nordiska skafferiet. Torkning, mjölksyrning, fermentering, inläggningar, olja, vinäger & salt Av: Johan Björkman Natur och Kultur Läs mer (extern länk)    korean bbq, årets kokböcker 2019 Korean BBQ Av: Jonas Cramby Natur och Kultur Läs mer (extern länk)   berlin for foodiesar, årets kokböcker 2019 Berlin för foodisar Av: Sara Berg Natur och Kultur Läs mer (extern länk)    Manifest för bättre kaffe, årets kokböcker 2019 Manifest för bättre kaffe Av: Joanna Alm Natur och kultur Läs mer (extern länk)   Stockholm for foodiesar, årets kokböcker 2019 Stockholm för foodisar Av: Jonas Cramby Natur och Kultur Läs mer (extern länk)    Högtid, årets kokböcker 2019 Högtid. Alla de klassiska rätterna (och några nya) Påsk, midsommar, kräftor, surströmming & jul Av: Stefan Ekengren Natur och Kultur Läs mer (extern länk)    thai hemma, årets kokböcker 2019 Thai hemma Av: Tove Nilsson Natur och Kultur Läs mer (extern länk)      japanska bakverk, årets kokböcker 2019 Japanska bakverk Av: Ai Ventura, Natur och Kultur Läs mer (extern länk)    Grilla Vego av Paul Svensson, årets kokböcker 2019 Grilla vego Av: Paul Svensson (Nyutgåva) Norstedts Läs mer (extern länk)    Vegan BBQ, årets kokböcker 2019 Vegan BBQ Grilla grönt och galet gott! Av: Mattias Kristiansson (Nyutgåva) Norstedts Läs mer (extern länk)    Mannerströms berså, årets kokböcker 2019 Mannerströms berså Sommar på landet Av: Leif Mannerström Norstedts Läs mer (extern länk)    Mitt medelhavskök, årets kokböcker 2019 Mitt medelhavskök Till bords med en italienare och två professorer Av: Fernando di Luca Norstedts Läs mer (extern länk)    Destination Beauty food, årets kokböcker 2019 Destination Beautyfood Av: Maria Ahlgren Norstedts Läs mer (extern länk)    Lillte Green kitchen, årets kokböcker 2019 Little Green Kitchen Enkla vegetariska recept för hela familjen Av: David Frenkiel & Luise Vindahl Norstedts Läs mer (extern länk)    Gofika recept, årets kokböcker 2019 Gofika Med Jan Hedh & Olof Viktors Café (nyutgåva) Norstedts Läs mer (extern länk)    Friterat, årets kokböcker 2019 Friterat. Konsten att fritera allt! Av: Paul Kühlhorn & Eva Liljefors Norstedts Läs mer (extern länk)    Vego i världsklass, årets kokböcker 2019 Vego i världsklass Av: Linda Bakkman, Gustav Johansson & Anna Richert Norstedts Läs mer (extern länk)    Soup yourself, årets kokböcker 2019 Soup Yourself. Näringsmaxa med gröna soppor Av: Hanna Dunér, Julia Tuvesson Norstedts Läs mer (extern länk)    Käka grönt! Av: Julia Tuvesson Norstedts Läs mer (extern länk)    Värmande vego, årets kokböcker 2019 Värmande vego Comfort Food Deluxe Av: Karoline Jönsson Norstedts Läs mer (extern länk)    Preppa som en kock, året skokböcker 2019 Preppa som en kock Av: Magnus Albrektsson Norstedts Läs mer (extern länk)    Meat cravings, årets kokböcker 2019 Meat Cravings Av: Henning Kvick Norstedts Läs mer (extern länk)    Bästa kladdkakorna, årets kokböcker 2019 Bästa kladdkakorna Av: Mia Öhrn Norstedts Läs mer (extern länk)    Äntligen helg Lite vassare, mycket godare (nyutgåva) Av: Tom Sjöstedt Norstedts Läs mer (extern länk)    Vår kokbok vegan, årets kokböcker 2019 Vår kokbok vegan (Uppdatering) Av: Sara Begner Norstedts Läs mer (extern länk)    Chez Wood, en kokbok för vardag, vila och fest Av: Sofia Wood Norstedts Läs mer (extern länk)    Recept som förändrar världen, årets kokböcker 2019 Recept som förändrar världen Av: Johan Rockström, Victoria Bignet, Malin Landqvist Max Ström Läs mer (extern länk)    Lindas julbak, åters kokböcker 2019 Lindas julbak – Saffransbullar, julgodis, matbröd och annat gott som hör julen till Av: Linda Andersson Semic Läs mer (extern länk)    Matbröd av Fredrik Nylén, årets kokböcker 2019 Matbröd – från tekakor och långpannebröd till fröknäcke och lingonlimpa Av: Fredrik Nylén Semic Läs mer (extern länk)    pizza recept, årets kokbok 2019 Pizza – äkta italienska pizzor till mingel, middag och dessert Av: Samantha Santambrogio-Öberg Semic Läs mer (extern länk)    Allt i ett-rätter för plåt, panna, form och gryta Av: Kristina Eriksson Semic Läs mer (extern länk)    köksalmanack, årets kokböcker 2019 Köksalmanack 2020 Semic Läs mer (extern länk)    vego snabbt och enkelt, årets kokböcker 2019 Vego – snabbt och enkelt Av: Mattias Kristiansson Semic Läs mer (extern länk)    Laga vilt, årets kokböcker 2019 Laga vilt – bästa recepten med hjort, vildsvin och älg Av: Anders Levén Semic Läs mer (extern länk)    Smart mat för en frisk kropp och hjärna Av: Susanne Hovenäs, Veronica Hedberg Semic Läs mer (extern länk)    Sylta, safta & lägg in, årets kokböcker 2019 Sylta, safta & lägg in – ta vara på naturens skafferi Av: Cecilia Björk Tengå Semic Läs mer (extern länk)    cheescake och kladdkakor av Lena Söderström, årets kokböcker 2019 Cheesecakes och kladdkakor Av: Lena Söderström Semic Läs mer (extern länk)    Grilla mer!. årets kokböcker 2019 Grilla mer! – Bbq, kött, fisk, vego, tillbehör & såser Av: Per Ehrlund Semic Läs mer (extern länk)    Lättlagade bufféer, årets kokbok 2019 Lättlagade bufféer för hela året Av: Maud Onnermark Semic Läs mer (extern länk)    Hamburgare och TexMes av Lena Söderströn, årets kokböcker 2019 Hamburgare och texmex Av: Lena Söderström Semic Läs mer (extern länk)    Vegofest med Slottsträdgården Ulriksdal Av: Tomas Södergren, Katarina Nordgren Semic Läs mer (extern länk)   Middag på 15 minuter, årets kokböcker 2019 Middag på 15 minuter – Gott och vällagat för hela familjen Av: Maria Zihammou Semic Läs mer (extern länk)    Jul hur lätt som helst, årets kokböcker 2019 Jul: hur lätt som helst Av: Jessica Frej Harper Collins Nordic Läs mer (extern länk)   Grilla, hur lätt som helst av Jessica Frej, årets kokböcker 2019 Grilla: Hur lätt som helst Av: Jessica Frej Harper Collins Nordic Läs mer (extern länk)   Super tasty Thai, årets kokböcker 2019 Super Tasty Thai! Av: Wichudaporn Chaiyasaeng Bonnier fakta Läs mer (extern länk)    Morberg bakfickan av Per Moberg, årets kokböcker 2019 Morberg Bakfickan Av: Per Morberg Bonnier fakta Läs mer (extern länk)    Jennys jul, åters kokböcker 2019 Jennys jul Recept och matinspiration för hela december Av: Jenny Warsén Bonnier fakta Läs mer (extern länk)    Kokbok för grå dagar av Mattias Dahlgren, årets kokböcker 2019 Kokbok för grå dagar Av: Mathias Dahlgren Bonnier fakta Läs mer (extern länk)    Vegans husmanskost, årets kokböcker 2019 Vegansk husmanskost Av: Gustav Johansson Bonnier fakta Läs mer (extern länk)    Rädda Maten, årets kokböcker 2019 Rädda maten! Manual för minskat matsvinn Av: Christofer Ekman, Paul Svensson Bonnier fakta Läs mer (extern länk)    Zeinas green kitchen, åters kokböcker 2019 Zeinas green kitchen Av: Zeina Mourtada Bonnier fakta Läs mer (extern länk)   Prepp, årets kokböcker 2019 PREPP Vegorecept för en smartare vardag Av: Ylva Bergqvist Bonnier Fakta Läs mer (extern länk)    Baka bröd, årets kokböcker 2019 Baka bröd Enkla recept för stora och små Av: Martin Johansson Bonnier fakta Läs mer (extern länk)    Baka utan ugn, årets kokböcker 2019 Baka utan ugn Av: Camilla Hamid Bonnier fakta Läs mer (extern länk)    Eld Rök Grönt årets kokböcker 2019 Eld rök grönt Av: Martin Nordin Bonnier fakta Läs mer (extern länk)    Mandelmanns söta, årets kokböcker 2019 Mandelmanns söta - recept och baktankar från Djupadal Av: Gustav Mandelmann, Marie Mandelmann Bonnier fakta Läs mer (extern länk)   Chokladbollar av Mia Öhrn, årets kokböcker 2019 Chokladbollar på nya sätt Av: Mia Öhrn Bonnier fakta Läs mer (extern länk)   Laga mat från grunden med ssystrarna Eisenman, årets kokböcker 2019 Laga mat från grunden med systrarna Eisenman Alltifrån marmelad och ketchup till kimchi och mozzarella. Av: Lisa Eisenman Frisk, Monica Eisenman Bonnier fakta Läs mer (extern länk)   från skog till bord, årets kokböcker 2019 Från skog till bord Vinnare av Sveriges mästerkock 2019 Av: Gabriel Jonsson Bonnier fakta Läs mer (extern länk)    Jamie lagar Italien, årets kokböcker 2019 Jamie lagar Italien Av: Jamie Oliver Bonnier fakta Läs mer (extern länk)

Läs mer!

Fem kokböcker för barn