Kaijas sötpotatissallad

[vc_row][vc_column width="2/3"][vc_column_text]
Säg hej till en helt galet god sallad på sötpotatis och en hel massa annat färgglatt och gott.
Passar galant som lunch eller som tillbehör till exempelvis kyckling. Gör så här: Skölj och klyfta sötpotatisen Stoppa in i ugnen på smord ugnsform. Stek i ugn ca 45 min Rosta nötterna i torr panna. Ånga eller koka broccolibuketterna mjuka Hacka vitlöken och stek i panna så att det får färg Blanda olivolja apelsinsaft och vitlök. Vispa ihop . Blanda sötpotatis, bladspenat och broccoli. Häll över dressingen och strö över lite flingsalt.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text css=".vc_custom_1584909615491{margin-top: 0px !important;margin-right: 0px !important;margin-bottom: 20px !important;margin-left: 0px !important;border-top-width: 0px !important;border-right-width: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;border-left-width: 0px !important;padding-top: 15px !important;padding-bottom: 15px !important;padding-left: 15px !important;background-color: #62a160 !important;}"]

Ingredienser

[/vc_column_text][vc_column_text]4 pers 3–4 sötpotatisar 300 gram små broccolibuketter 150 gram bladspenat 1 vitlöksklyfta 2 apelsiner Saft av en apelsin 2 msk olivolja 1 halvdeciliter rostade pinjenötter[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width="stretch_row" css=".vc_custom_1571639050571{margin-bottom: -20px !important;border-bottom-width: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;background-color: #f7f7f7 !important;}"][vc_column css=".vc_custom_1571638913308{margin-bottom: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;}"][vc_column_text]

Senaste inläggen

[/vc_column_text][lab_blog_posts columns="4" blog_posts_options="" hover_layer_icon="static" blog_query="size:4|order_by:date|post_type:post" css=".vc_custom_1571638957518{margin-bottom: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}"][/vc_column][/vc_row]