Kaijas Instagramfavoriter

Instagram är en grym inspirationskälla för alla oss som älskar mat och dryck. Det här är våra tre favoriter. Just nu. Utan inbördes ordning.

 

Systrarna Eisenman är favoriter på Instagram

Systrarna Eisenman

Lisa och Monica Eisenman älskar mat. Och det märks. Systrarna författar prisbelönta kokböcker, är matkreatörer och matstylister. Instagramkontot bjuder på ett mustigt, färgrikt och ett grymt inspirerande flöde och har över 15 000 följare.

https://www.instagram.com/systrarnaeisenman/

 

 

 

 

 

Jävligt Gott inspirerar på Instagram

Jävligt gott

Gustav Johansson frestar med veganska och vegetariska recept och tips på hur man kan laga gott och hållbart utan att tulla på smaken. Absolut inte bara för de som undviker att äta mat från djur, här finns det inspiration för alla.

Nästan 66 000 följer Jävligt gott på Instagram.

https://www.instagram.com/javligtgott/

 

 

 

 

Tidningen Buffé inspirerar på InstagramTidningen Buffé

ICA:s kundtidning Buffé har ett verkligt inspirerande konto på Instagram. Vackra bilder med matinspiration och kunskap för både vardag och fest. Alltid genomtänkt, med mat i säsong och alltid på tårna när det gäller nya trender.

Över 60 000 följare.

https://www.instagram.com/tidningenbuffe/

 

Bokningsförfrågan

Fyll i formuläret och skicka, så preliminärbokar vi om det är ledigt. Skriv gärna vilket datum du vill ha om du vet det. Vi hör av oss till er så fort vi kan. Du förbinder dig inte till något, detta är bara en förfrågan. Vi hörs/Kaija & Co

 

[contact-form-7 id="4991" title="Kontakta ny"]