Kaija skräddarsyr mat- & dryckevent

Kaija erbjuder företag, grupper och privatpersoner skräddarsydda mat & dryck-event i helt fantastisk, unik och avslappnande miljö.

Kaija har något för alla. Vill ni laga en festmåltid tillsammans, lägga in sill till jul, lära er mer om ost & dryck, mat och vin i kombination, bli bättre på kött, fisk eller ätbara växter från naturen? Kanske finns ett spirande intresse för det italienska köket, ett sug efter att lära sig grilla den perfekta hamburgaren eller vill ni veta mer om närproducerat öl? Kanske behöver dina medarbetare bättra på sina baskunskaper i köket? Eller något helt annat.

I samarbete med kockar, experter och ibland riktiga nördar kan vi skräddarsy evenemang där ni tillsammans får nya kunskaper, tillaga och äta under avslappnade former.

För oss är samspelet mellan producenter och gästen viktig och vi värnar alltid om ren och god mat.

Kaija har byggt en helt ny plats för inspiration, utbildning och gruppglädje. I bedårande natur, bara 15 minuter från Stora Torget i Uppsala, ligger Stallet, där arkitektur och genuint hantverk möts och där lugnet och friden infinner sig direkt.

Vi tar emot upp till 50 personer, och även den lilla gruppen är välkommen. Hör av er till oss så ordnar vi ett möte för just er.

Bokningsförfrågan

Fyll i formuläret och skicka, så preliminärbokar vi om det är ledigt. Skriv gärna vilket datum du vill ha om du vet det. Vi hör av oss till er så fort vi kan. Du förbinder dig inte till något, detta är bara en förfrågan. Vi hörs/Kaija & Co

 

[contact-form-7 id="4991" title="Kontakta ny"]