Kaija samarbetar med Ostfestivalen 2020

Ostfestivalen arrangeras för sjunde året i rad under tre intensiva dagar på Münchenbryggeriet i Stockholm 14-16 februari.

Kaija har fått det ärofyllda uppdraget att samarbeta med Ostfestivalen kring tävlingarna, som avgörs i tio olika klasser, där vinnarna presenteras under lördagen.

Ostfestivalen arrangeras av LRF för att hylla den svenska osten och samlar i år 52 utställare och flera hundra spännande ostar och även svenskproducerad dryck och en del tillbehör. Festivalen vänder sig till både bransch och privatpersoner och bjuder på ostprovningar i kombination med både öl, vin och bubbel, ostsafari, seminarier, provsmakningar och försäljning.
Ett måste för ostälskare, med andra ord!

Köp biljett HÄR

Läs mer om Ostfestivalen HÄR

Bokningsförfrågan

Fyll i formuläret och skicka, så preliminärbokar vi om det är ledigt. Skriv gärna vilket datum du vill ha om du vet det. Vi hör av oss till er så fort vi kan. Du förbinder dig inte till något, detta är bara en förfrågan. Vi hörs/Kaija & Co

 

[contact-form-7 id="4991" title="Kontakta ny"]
Bjud på exotisk Taginegryta

Bjud på exotisk Taginegryta

Tagine är ett toppigt kärl gjort av lera eller keramik där man lagar härliga rätter av lamm, nötkött, kyckling och massor av grönsaker.
Testa vårt recept på en härlig gryta

läs mer