[vc_row][vc_column width="2/3"][vc_column_text]Vi startar med husets drink och lite tilltugg under en genomgång av grundsmakerna och hur dessa fungerar tillsammans. Sällskapet delas sedan upp i grupper. Man lagar en fisk- och en kötträtt med olika tillbehör. Utmaningen är få fram de perfekta smakerna som matchar noga utvalda viner (med assistans av Michel).
Här gäller det att smaka och känna och tillsammans hitta rätt kombinationer.
Kvällen avslutas med middag tillsammans.
Samarbetsövning, mys, middag och utbildning i ett, alltså. I fantastisk miljö.
För mellan 10-25 personer.
Kontakta oss på info@kaija.se för offert. Vi anpassar självklart kvällen efter era önskemål.
Michel Jamais är är en grymt duktig kock och vinkännare, med en mängd böcker i bagaget, han arrangerar exklusiva vinresor, är en flitigt använd utbildare av sommelierer och har varit vinskribent under många år.
LÄS MER: Vanliga frågor om event och utbildningar hos Kaija[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text css=".vc_custom_1583323886492{margin-top: 0px !important;margin-right: 0px !important;margin-bottom: 20px !important;margin-left: 0px !important;border-top-width: 0px !important;border-right-width: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;border-left-width: 0px !important;padding-top: 15px !important;padding-bottom: 15px !important;padding-left: 15px !important;background-color: #62a160 !important;}"]