Grilla skaldjur

Örtgrillade havskräftor med rökt smörhollandaise kittlar dödsskönt i kistan. Inte är det svårt heller …

Ingredienser
16 st havskräftor
100 g smör, rumstempererat
1 kruka dill, finhackad
1 kruka persilja, finhackad
1 kruka oregano, finhackad
0,5 dl ströbröd
0,5 citron, juice

200 g smör
2 äggulor
1 msk vatten
1 tsk schalottenlöksvinäger
salt och svartpeppar

Dela havskräftorna på längden och knäck klorna.
Lägg smör, örter, ströbröd och citronjuice i en bunke, blanda väl och fördela smeten över alla havskräftor och grilla dem hastigt.
Lägg smöret i en rostfri bunke, placera bunken i en grill och lägg lite rökspån på glöden, lägg på ett lock, smält och rök smöret i 30 minuter.
Lägg äggulor, vatten och vinäger i en kastrull och vispa luftigt över svag värme.
Tillsätt smöret i en jämn stråle under vispning till en tjock konsistens. Smaka av med salt.

Välkommen till Kaija i Stallet

Hos oss kan du ha kundevent, konferenser eller möten i en helt unik, avslappnande och inspirerande miljö. Kom och häng hos oss!
Vi har flera olika miljöer både utomhus och inne: stallet, orangeriet, trädgården, pergolan, bagarstugan, grillplatsen med Ofyren och boulebanan.
Du väljer själv hur du vill disponera Stallet.
Stallet invigdes hösten 2019 och här finns den allra mest moderna utrustningen för en grym konferens eller ett lyckat kundmöte!
Hos Kaija har ni alltid hela stället för er själva

Konferens hos Kaija

Dagkonferens från 1 295 kr/person

Välkomna på kickoff, konferens eller kundmöte. Hos Kaija finns inte ”bara” konferens. Här möts du av lugnet och inspirationen infinner sig redan på parkeringen. Här har ni alltid hela stället för er själva. Både inne i Stallet, i Orangeriet, i vår Bagarstuga och ute i Trädgården med grillplatsen, pergolan, lekplatsen och alla de magiska miljöerna under alla årstider. Vi har toppmodern konferensutrustning och möblerar efter era önskemål. I dagkonferensen ingår förmiddagskaffe med smörgås, lunch och kaffe med hembakat. Lägg till dryckespaket, middag/middagsaktivitet, en femkamp eller annan aktivitet. Eller varför inte en spännande provning?

Skicka en bokningsförfrågan