Gör egen Chimichurri

I Argentina bjuder man gärna in till grillfest – Asado. Då är det allt av allting. Mat, glädje, vänskap, familj religion och kanske lite fotboll. Man lägger allt som ska ätas på grillens öppna eld samtidigt.
Chimichurri passar till, både som sås och marinad.

Chimichurri recept
Ingredienser (4 pers)
• 3 klyftor vitlök, pressade
• 1 tsk salt
• 0,5 tsk svartpeppar
• 1 msk torkad oregano
• 1 tsk chiliflakes
• 1 dl olivolja
• 2 msk rödvinsvinäger
• 1 msk citronsaft, pressad
• 2 msk bladpersilja, hackad

Gör så här
Pressa vitlök och blanda med övriga torra ingredienser. Blanda i olivolja och smaka av med vinäger och pressad
citron. Blanda i persilja allra sist.

Bokningsförfrågan

Fyll i formuläret och skicka, så preliminärbokar vi om det är ledigt. Skriv gärna vilket datum du vill ha om du vet det. Vi hör av oss till er så fort vi kan. Du förbinder dig inte till något, detta är bara en förfrågan. Vi hörs/Kaija & Co

 

[contact-form-7 id="4991" title="Kontakta ny"]