Fläskytterfilé med krusbärsglace

Smakrikt kött med sötsyrlig touch. Smakar mums!

Ingredienser
0,5 liter krusbär
1 dl sirap
1 dl kycklingfond
1 röd chili, finhackad
0,5 dl pinjenötter, rostade
600–800 gram fläskytterfilé
salt och svartpeppar

Koka upp sirap och låt den karamellisera, tillsätt krusbär och röd chili och låt koka i 15 minuter på medelhög värme, tillsätt sedan kycklingfonden och låt koka ytterligare 10 minuter.

Salta och peppra fläskytterfilén, börja grilla på hög värme, och börja pensla med krusbärsglacén och flytta över till att grilla på lägre värme och fortsätt pensla genom hela grillningen.

Skiva fläskytterfilén i tunna skivor, ringla över lite av glacen, och avsluta med rostade pinjenötter.

Välkommen till Kaija i Stallet

Hos oss kan du ha kundevent, konferenser eller möten i en helt unik, avslappnande och inspirerande miljö. Kom och häng hos oss!
Vi har flera olika miljöer både utomhus och inne: stallet, orangeriet, trädgården, pergolan, bagarstugan, grillplatsen med Ofyren och boulebanan.
Du väljer själv hur du vill disponera Stallet.
Stallet invigdes hösten 2019 och här finns den allra mest moderna utrustningen för en grym konferens eller ett lyckat kundmöte!
Hos Kaija har ni alltid hela stället för er själva

Konferens hos Kaija

Dagkonferens från 1 295 kr/person

Välkomna på kickoff, konferens eller kundmöte. Hos Kaija finns inte ”bara” konferens. Här möts du av lugnet och inspirationen infinner sig redan på parkeringen. Här har ni alltid hela stället för er själva. Både inne i Stallet, i Orangeriet, i vår Bagarstuga och ute i Trädgården med grillplatsen, pergolan, lekplatsen och alla de magiska miljöerna under alla årstider. Vi har toppmodern konferensutrustning och möblerar efter era önskemål. I dagkonferensen ingår förmiddagskaffe med smörgås, lunch och kaffe med hembakat. Lägg till dryckespaket, middag/middagsaktivitet, en femkamp eller annan aktivitet. Eller varför inte en spännande provning?

Skicka en bokningsförfrågan