En grönsaksbibel har landat!

Det finns böcker som du hittar i en stor del av alla svenska hem. Vår kokbok är en sådan, Sju sorters kakor ligger förmodligen också på den listan. I dagarna släpptes boken Grönsaker A-Ö som är skriven av Sveriges grönaste kock Paul Svensson. Den borde segla upp på listan över ”måste ha i varje hem-böcker” inom en snar framtid.

Vi pratar om en tegelsten på 512 sidor fylld av beskrivningar av grönsaker, prydligt presenterade från A till Ö. Du får veta hur du förvarar din grönsak, hur du tillagar den, vad du kan äta av den (förvånansvärt mycket mer än vad man ofta tror), massor av fakta, vad den passar att kombineras med och hur du får ut det mesta och bästa av varje grönsak.

Ambitionen är zero waist och alltså minimalt med blast och rötter i soptunnan.

Boken är uppdelad i 32 kapitel och innehåller över 500 recept.

Det här är en matbibel där du får veta allt som är värt att veta om våra gröna vänner. Bokan kan läsas om och om igen och är en ypperlig inspirationskälla varje vår när det är dags att sätta frö.

Ges ut av Bonnier fakta och kan beställas HÄR (extern länk till Bookus.com)

Bokningsförfrågan

Fyll i formuläret och skicka, så preliminärbokar vi om det är ledigt. Skriv gärna vilket datum du vill ha om du vet det. Vi hör av oss till er så fort vi kan. Du förbinder dig inte till något, detta är bara en förfrågan. Vi hörs/Kaija & Co

 

[contact-form-7 id="4991" title="Kontakta ny"]