Dags att hotta upp tacokvällarna

Vardagen är här igen och en och annan av oss har säkert ambitioner för nya, och kanske sundare, matvanor. Men det finns ingen anledning att skrota familjefavoriten tacos.

Varför inte ta tillfället i akt och hotta upp den lite? Det är hög tid för Tacos 2.0!
Du behöver inte gå all in och göra allt från början, byt ut köttfärsen mot fisk, eller gör din egen Pico de Gallo (tomatsalsa). Eller varför inte samla familjen och baka egna tortillabröd?

Panerad fisk eller kyckling, marinerad biff eller tofu, färsk hummer, tärnad mango, eller kanske apelsin eller pulled pork … Egentligen är det bara fantasin som sätter gränserna. Testa dig fram!

En favorit är kocken Joakim Lundblads tacos på aborre med dillkräm med bröd bakat över öppen eld. Perfekt alternativ till korven när det ska grillas. Helt klart tacos 2.0 och inte alls svårt som det kanske låter.

 

Bokningsförfrågan

Fyll i formuläret och skicka, så preliminärbokar vi om det är ledigt. Skriv gärna vilket datum du vill ha om du vet det. Vi hör av oss till er så fort vi kan. Du förbinder dig inte till något, detta är bara en förfrågan. Vi hörs/Kaija & Co

 

  Detta formulär använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig mer om hur dina data bearbetas.

  Bjud på exotisk Taginegryta

  Bjud på exotisk Taginegryta

  Tagine är ett toppigt kärl gjort av lera eller keramik där man lagar härliga rätter av lamm, nötkött, kyckling och massor av grönsaker.
  Testa vårt recept på en härlig gryta

  läs mer