Äppelsoppa med kanel

Den här soppan funkar perfekt som efterrätt eller mellanmål. Kan serveras både kall, ljummen eller varm.

Gör så här: Vispa ihop juice och maizena i en kastrull. Lägg i kanel.

Koka i ungefär 1-2 minuter och låt svalna.

Skala äpplet och skär i små tärningar.

Lägg äppelbitarna i skålar, häll på soppan och toppa med en klick god vaniljglass och ett par myntablad.

Ingredienser

4 personer
6 dl äppeljuice, välj gärna en färskpressad, eller pressa själv
2 tsk maizena
1,5 kanelstång
2 äpplen
Vaniljglass och mynta

Bokningsförfrågan

Fyll i formuläret och skicka, så preliminärbokar vi om det är ledigt. Skriv gärna vilket datum du vill ha om du vet det. Vi hör av oss till er så fort vi kan. Du förbinder dig inte till något, detta är bara en förfrågan. Vi hörs/Kaija & Co

 

[contact-form-7 id="4991" title="Kontakta ny"]
Bjud på exotisk Taginegryta

Bjud på exotisk Taginegryta

Tagine är ett toppigt kärl gjort av lera eller keramik där man lagar härliga rätter av lamm, nötkött, kyckling och massor av grönsaker.
Testa vårt recept på en härlig gryta

läs mer