Äppelsoppa med kanel

Den här soppan funkar perfekt som efterrätt eller mellanmål. Kan serveras både kall, ljummen eller varm.

Gör så här: Vispa ihop juice och maizena i en kastrull. Lägg i kanel.

Koka i ungefär 1-2 minuter och låt svalna.

Skala äpplet och skär i små tärningar.

Lägg äppelbitarna i skålar, häll på soppan och toppa med en klick god vaniljglass och ett par myntablad.

Ingredienser

4 personer
6 dl äppeljuice, välj gärna en färskpressad, eller pressa själv
2 tsk maizena
1,5 kanelstång
2 äpplen
Vaniljglass och mynta

Bokningsförfrågan

Fyll i formuläret och skicka, så preliminärbokar vi om det är ledigt. Skriv gärna vilket datum du vill ha om du vet det. Vi hör av oss till er så fort vi kan. Du förbinder dig inte till något, detta är bara en förfrågan. Vi hörs/Kaija & Co

 

[contact-form-7 id="4991" title="Kontakta ny"]