Allt smakar godare utomhus

Det är något visst med lägerelden. Mina allra godaste minnen är när jag som liten sitter vid grillen, eldar med syskon, kusiner och vänner och gottar i oss grillad korv eller sotad abborre.

Att en tidig morgon åka ut med morbror i en roddbåt och fiska, att rensa (det kanske inte var det roligaste) och att sedan sitta vid strandkanten och grilla.
Eller alla gånger min kära mamma och pappa har helgrillat en gris eller lamm och att äta nypotatis med smör och dill till – då är man i sjunde himlen.

Vi har i år gjort en liten inspirationsbok med recept, tips och grillkunskap. Den är gjord med kärlek till alla vänner som jag just nu längtar efter att få dela en grillstund med. Det är recept och inspiration från mina matvänner, Jocke, Sanna, Angelika, Anna och mig.

Bjud vännerna på en enkel stund i trädgården, på stranden eller på altanen. Även om inte vädret är det bästa, även om det i år blir i ett mindre sällskap, eller bara du själv.
För det är något visst med lägerelden.   //Kram Kaija

Mycket av innehållet i God Grill hittar du här på kaija.se.  Vill du ha den i tryckt form så finns den att hämta gratis på ICA Kvantum i Gränbystaden.

 

Bokningsförfrågan

Fyll i formuläret och skicka, så preliminärbokar vi om det är ledigt. Skriv gärna vilket datum du vill ha om du vet det. Vi hör av oss till er så fort vi kan. Du förbinder dig inte till något, detta är bara en förfrågan. Vi hörs/Kaija & Co

 

[contact-form-7 id="4991" title="Kontakta ny"]