After Work, kickoff eller omstart hos Kaija

Boka in en helkväll med gänget hos Kaija i magisk miljö.

Välkomna till Stallet, en plats för avslappning och goda tankar i en miljö ojämförbar med allt annat. Perfekt för en after work eller kickoff.
Starta med mingel, kanske en bouleturnering eller varför inte lite krocket eller kubb? Vi har två olika alternativ, Burgare & bärs eller Skaldjur och bubbel. Båda inklusive en dryckesprovning av utvalda spännande drycker.
Ni har alltid hela Stallet, med trädgård, orangeri, boulebana, bagarstuga och grillplats helt för er själva och vill ni passa på att ha konferenstid innan så går det finfint.

Kontakta oss på info@kaija.se för offert

Vi har självklart både vegetariska och alkoholfria alternativ!
I Stallet finns toppmodern teknisk utrustning för konferens, plats för upp till 70 personer, fullständiga rättigheter och behöver ni hjälp att ordna transport så hjälper vi till med det.

Burgare & Bärs

Vi grillar burgare med tillbehör som ni bygger ihop själva. Vi har tagit fram ett spännande urval av öl som vi provar tillsammans med utbildad sommelier.

Skaldjur & Bubblor

Vi serverar skaldjur med grymma tillbehör och ett urval av spännande vin som vi presenterar under en enkel provning tillsammans med utbildad sommelier.

Bokningsförfrågan

Fyll i formuläret och skicka, så preliminärbokar vi om det är ledigt. Skriv gärna vilket datum du vill ha om du vet det. Vi hör av oss till er så fort vi kan. Du förbinder dig inte till något, detta är bara en förfrågan. Vi hörs/Kaija & Co

 

[contact-form-7 id="4991" title="Kontakta ny"]