After Work, kickoff eller omstart hos Kaija

Boka in en helkväll med gänget hos Kaija i magisk miljö.

Välkomna till Stallet, en plats för avslappning och goda tankar i en miljö ojämförbar med allt annat. Perfekt för en after work eller kickoff.
Starta med mingel, kanske en bouleturnering eller varför inte lite krocket eller kubb? Vi har två olika alternativ, Burgare & bärs eller Skaldjur och bubbel. Båda inklusive en dryckesprovning av utvalda spännande drycker.
Ni har alltid hela Stallet, med trädgård, orangeri, boulebana, bagarstuga och grillplats helt för er själva och vill ni passa på att ha konferenstid innan så går det finfint.

Kontakta oss på info@kaija.se för offert

Vi har självklart både vegetariska och alkoholfria alternativ!
I Stallet finns toppmodern teknisk utrustning för konferens, plats för upp till 70 personer, fullständiga rättigheter och behöver ni hjälp att ordna transport så hjälper vi till med det.

Burgare & Bärs

Vi grillar burgare med tillbehör som ni bygger ihop själva. Vi har tagit fram ett spännande urval av öl som vi provar tillsammans med utbildad sommelier.

Skaldjur & Bubblor

Vi serverar skaldjur med grymma tillbehör och ett urval av spännande vin som vi presenterar under en enkel provning tillsammans med utbildad sommelier.

Välkommen till Kaija i Stallet

Hos oss kan du ha kundevent, konferenser eller möten i en helt unik, avslappnande och inspirerande miljö. Kom och häng hos oss!
Vi har flera olika miljöer både utomhus och inne: stallet, orangeriet, trädgården, pergolan, bagarstugan, grillplatsen med Ofyren och boulebanan.
Du väljer själv hur du vill disponera Stallet.
Stallet invigdes hösten 2019 och här finns den allra mest moderna utrustningen för en grym konferens eller ett lyckat kundmöte!
Hos Kaija har ni alltid hela stället för er själva

Konferens hos Kaija

Dagkonferens från 1 295 kr/person

Välkomna på kickoff, konferens eller kundmöte. Hos Kaija finns inte ”bara” konferens. Här möts du av lugnet och inspirationen infinner sig redan på parkeringen. Här har ni alltid hela stället för er själva. Både inne i Stallet, i Orangeriet, i vår Bagarstuga och ute i Trädgården med grillplatsen, pergolan, lekplatsen och alla de magiska miljöerna under alla årstider. Vi har toppmodern konferensutrustning och möblerar efter era önskemål. I dagkonferensen ingår förmiddagskaffe med smörgås, lunch och kaffe med hembakat. Lägg till dryckespaket, middag/middagsaktivitet, en femkamp eller annan aktivitet. Eller varför inte en spännande provning?

Skicka en bokningsförfrågan