After work hos Kaija

After Work, kickoff eller omstart hos Kaija

Boka in en helkväll med gänget hos Kaija i magisk miljö. 
Välkomna till Stallet, en plats för avslappning och goda tankar i en miljö ojämförbar med allt annat. Perfekt för en after work eller kickoff.
Starta med mingel, kanske en bouleturnering eller varför inte lite krocket eller kubb? Vi har två olika alternativ, Burgare & bärs eller Skaldjur och bubbel. Båda inklusive en dryckesprovning av utvalda spännande drycker.
Ni har alltid hela Stallet, med trädgård, orangeri, boulebana, bagarstuga och grillplats helt för er själva och vill ni passa på att ha konferenstid innan så går det finfint.

Kontakta oss på info@kaija.se

Pris: 1 995 kr/person (från 10 pers), exkl moms

 

Vi har självklart både vegetariska och alkoholfria alternativ!
I Stallet finns toppmodern teknisk utrustning för konferens, plats för upp till 70 personer, fullständiga rättigheter och behöver ni hjälp att ordna transport så hjälper vi till med det.

  After work hos Kaija

  Burgare & Bärs

  Vi grillar burgare med tillbehör som ni bygger ihop själva. Vi har tagit fram ett spännande urval av öl som vi provar tillsammans med utbildad sommelier.

  Skaldjur och bubbel hos Kaija

  Skaldjur & Bubblor

  Vi serverar skaldjur med grymma tillbehör och ett urval av spännande vin som vi presenterar under en enkel provning tillsammans med utbildad sommelier.