Lär dig laga sushi av mästaren

Välkommen på en kväll fylld av inspiration, kunskap och massor av smak. Kockprofilen Joakim Lundblad är en av Sveriges främsta sushikockar och har en gedigen erfarenhet av det asiatiska köket. Nu kommer han till Kaija. Gästerna får laga olika sorters sushi.

Du får lära dig sushitillverkning från grunden. Det här är en spännande kurs där du får kläm på hur man kokar riktigt sushiris, hur ni kombinerar smaker och ni kommer att få öva på hantverket bakom denna vackra och smakrika maten.

Ni kommer att få tips på bra val av drycker med och utan alkohol som passar till olika sushi för att få fram den ultimata upplevelsen.

Ni kommer att gå hem med en hel massa ny kunskap i bagaget, redo att imponera på vännerna vid nästa middagsbjudning.

 

Joakim Lundblad började sin kockkarriär på Operakällaren och har jobbat på bland annat Michelinkrogen Lejontornet. Han har varit kökschef på Yasuragi och utvecklade deras japanska matprofil.

Han har rekordet i Guinness Rekordbok för perfekt sushitillverkning.

Joakim säger själv att det kanske inte syns på utsidan, men på insidan är han mer japansk än svensk. Han undervisar på Restaurangakademien och håller utbildningar, gästföreläsningar och gästspel runt om i Sverige. Han har också suttit med i juryn för Årets Kock och varit juryordförande både på SM och NM i shushi. Han har även författat flera kokböcker. Kanske känner du igenom honom från morgonsändningarna i TV4 …

Information

Pris: 995 kr/person

Vi har tagit fram dryckespaket med noga utvalda drycker som ni beställer när ni bokar. Det går också bra att köpa sin dryck på plats.

Dryckespaketet finns både med och utan alkohol.

Dryckespaket: 395 kr  (Alkoholfritt 195 kr)

Hitta till Stallet: Kaijas utbildningscenter, Stallet, ligger i Vaksala-Lunda, längs väg 288 mot Östhammar och höger mot Norrhällby strax innan Jälla.

Åk Buss: Buss nr 119 går från Uppsala C (läge C) och stannar utanför Stallet

KÖP BILJETT HÄR (extern länk)