30 mars, 2021
20 januari, 2021
Torsdagsosten: Feta
17 december, 2020
Vin & mat med Michel Jamais
17 december, 2020
Vin & mat i kombination med Michel Jamais
17 december, 2020
Torsdagsosten: Stilton
11 december, 2020
Torsdagsosten: Big Ben
3 december, 2020
Torsdagsosten: Pecorino Roncione
30 november, 2020
Tid för mustfest!
29 november, 2020
Modernt julbord med små munsbitar
26 november, 2020
Frukost är det bästa julmyset!
26 november, 2020
Torsdagsosten Charles Arnaud Comte
19 november, 2020
Torsdagosten: Fondue
16 november, 2020
Kaijas saffranspannkaka
16 november, 2020
Grönkålsformar med morotsstrassel
16 november, 2020
Stallets julsmoothie
16 november, 2020
Kaijas julbroschyr har landat!
16 november, 2020
Rhum baba med saffran och clementin
15 november, 2020
Ätbara julklappar
15 november, 2020
Sill x 3
12 november, 2020
Torsdagsosten: Fourme d’Ambert
5 november, 2020
Torsdagsosten: Cheddar XL
3 november, 2020
Älskade bågar!
29 oktober, 2020
Torsdagsosten: Thunderstorm
21 oktober, 2020
Pasta. Basta!
18 oktober, 2020
Champagneprovning med ost
18 oktober, 2020
Sushiskola med Joakim Lundblad
15 oktober, 2020
Torsdagsosten: Morbier
8 oktober, 2020
Torsdagsosten: Vacherin Mont-d´Or
5 oktober, 2020
Ginger Beer – trendigt & hett
1 oktober, 2020
Torsdagsosten: Pecorino med och utan tryffel
28 september, 2020
Vad är vad i den asiatiska hyllan?
17 september, 2020
Torsdagsosten: Granbarksost
10 september, 2020
Torsdagsosten: Camembert de Normandie AOP
4 september, 2020
Torsdagsosten: Wrångebäck
27 augusti, 2020
Torsdagsosten: Hushållsost
26 augusti, 2020
Michel Jamais presenterar den bästa kombon av vin och vego
20 augusti, 2020
Torsdagsosten: Boxholms kryddost
17 augusti, 2020
Västerbottenpuffar med kantareller
13 augusti, 2020
Torsdagsosten: Västerbottenost
6 augusti, 2020
Torsdagsosten: Folke
3 augusti, 2020
Har du sett Herr Kantarell?
3 augusti, 2020
Syltade kantareller
20 juli, 2020
Teambuildning och AW hos Kaija
25 juni, 2020
Torsdagsosten: Buffelmozzarella
25 juni, 2020
Suröl – sommarens bästa kompis
24 juni, 2020
Mat och vin i kombination
18 juni, 2020
Torsdagsosten: Svecia!
16 juni, 2020
God Grill – Kaijas bästa grilltips och recept
16 juni, 2020
Mustig karré på tre olika vis
16 juni, 2020
En sallad fixar festen
11 juni, 2020
Torsdagsosten: Travnik vitost
4 juni, 2020
Torsdagsosten: Taleggio, Tassi D.O.P
3 juni, 2020
Grilla, röka, halstra …
3 juni, 2020
Allt smakar godare utomhus
1 juni, 2020
En tårta är aldrig fel!
28 maj, 2020
Torsdagsosten: Brie de Meaux
22 maj, 2020
Torsdagsosten: Väddö eldost
18 maj, 2020
Grilltillbehör Kaijastajl
14 maj, 2020
Torsdagsosten: Délice de Bourgogne
7 maj, 2020
Torsdagsosten: Gorgonzola dolce Linea oro
4 maj, 2020
Rabarbertajm!
4 maj, 2020
Recept: Rabarberpaj!
29 april, 2020
Torsdagsosten: Yoghurtbollar med timjan
27 april, 2020
En grönsaksbibel har landat!
23 april, 2020
Torsdagsosten: Väddö gårdsmejeri burgarost!
16 april, 2020
Torsdagsosten: Almnäs Tegel
10 april, 2020
Olivbröd med lax
10 april, 2020
Stallets Lerpottesill
9 april, 2020
Torsdagsosten: Gullspiras guld
8 april, 2020
Gul Gazpacho
8 april, 2020
Zulaikatårta eller små bakelser
31 mars, 2020
Boktips: Vandra Upplandsleden
29 mars, 2020
Potatisomelett som gör dig stark
29 mars, 2020
Bananpannkaka med keso och färsk frukt
27 mars, 2020
Het gyllene hälsodrink
26 mars, 2020
Torsdagsosten: Skogsbacken Ida
25 mars, 2020
Sötpotatisvåfflor med feta, keso och pesto
22 mars, 2020
Glad mat = hälsosam mat
22 mars, 2020
Kaijas sötpotatissallad
20 mars, 2020
Ordna din egen bandyfest!
12 mars, 2020
Torsdagsosten: Skogsbris från Gullspira gård
9 mars, 2020
Grön energismoothie med spenat
9 mars, 2020
Smoothie baby, smoooothie!
9 mars, 2020
Kaijas favoritsmoothie – en riktig energiboost
4 mars, 2020
BBQ för er som vill briljera vid grillen
4 mars, 2020
Sushiskola med Joakim Lundblad
4 mars, 2020
Hitta smakerna med Michel Jamais
3 mars, 2020
Ost och dryck i kombination
2 mars, 2020
Vanliga funderingar
23 februari, 2020
Soppa är grejen!
23 februari, 2020
Grön ärtsoppa till förrätt
22 februari, 2020
Äppelsoppa med kanel
20 februari, 2020
Bara vinnare på Ostfestivalen 2020
9 februari, 2020
Sportlov = korvgrillning
4 februari, 2020
Whiskey + ost = asball provning på 7 Flaskor
27 januari, 2020
Rimmad skrei med brynt pepparrotssmör
27 januari, 2020
Skrei – vår nya norska bästis
22 januari, 2020
Kaija samarbetar med Ostfestivalen 2020
13 januari, 2020
Morotssoppa med sting
13 januari, 2020
Fisktacos på abborre ala Joakim Lundblad
13 januari, 2020
Salsa som funkar till allt
13 januari, 2020
Dags att hotta upp tacokvällarna
9 januari, 2020
Vårens matböcker
2 januari, 2020
Blinier – små snygga boveteplättar
29 december, 2019
Gör paj av julens rester
17 december, 2019
Solgula kokostoppar
17 december, 2019
Mamma Mirjas finska morotslåda
16 december, 2019
Raul Nuñez blandar nyårsdrink i Stallet
11 december, 2019
Kaija samlar vännerna och testar lokalt julöl
10 december, 2019
Sannas Supersaftiga Saffranskaka
10 december, 2019
Kaija testar saffran
10 december, 2019
Det finns en ny böna i stan
10 december, 2019
Magiska julköttbullar á la Kaija
3 december, 2019
62 kokböcker från 2019
2 december, 2019
Glöm tråkglöggen!
23 november, 2019
Ett gäng ostälskare på kurs i Stallet
19 november, 2019
Sju herrar testar choklad
18 november, 2019
Så maxar du din kalkon!
6 november, 2019
Dags att göra slånbärsglögg!
3 november, 2019
Salami åt far!
30 oktober, 2019
Kaija: Jag samlar mina kära runt en stek
29 oktober, 2019
Fem kokböcker för barn
29 oktober, 2019
Pumpasoppa med baconcrisp
20 oktober, 2019
Enkelt helggodis med lax
20 oktober, 2019
Hitta rätt i sojadjungeln!
18 oktober, 2019
Sangiovese med Pawel Berens
18 oktober, 2019
Bourgogne med Michel Jamais
17 oktober, 2019
Helt olika smak och doft beroende på glas
8 oktober, 2019
Joakim Lundblad kommer till Stallet
8 oktober, 2019
Kaija fiskar med Joakim Lundblad
6 oktober, 2019
Fermenterat, inlagt, picklat!
4 oktober, 2019
Kaija testar kanel
23 september, 2019
Över hundra arter i Stallets trädgård
22 september, 2019
Så smakar ostarna!
22 september, 2019
Halloumi, eldost, stekost, grilloumi …
22 september, 2019
Ostfritters med srirachamajonnäs
16 september, 2019
Kaijas Instagramfavoriter
4 september, 2019
Kaija hälsar på Skogsbackens ost
3 september, 2019
Sanna och vännernas magiska kväll på Stallet
3 september, 2019
Kaija skräddarsyr mat- & dryckevent
29 augusti, 2019
Helgtips: Svensk tapas
29 augusti, 2019
Eldostpasta
29 augusti, 2019
Uppländska smörrebröd till Kulturnatten
29 augusti, 2019
Smörrebröd med rökt lax och äggsmör
29 augusti, 2019
Smörrebröd med rostbiff, remouladsås och pepparrot
29 augusti, 2019
Smörrebröd med brieost och äppelchutney
23 augusti, 2019
Krönika
21 augusti, 2019